Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   TDC klar med bredbåndstelefoni til private

TDC klar med bredbåndstelefoni til private

Tirsdag den 28. februar er datoen, hvor TDC går i luften med bredbåndstelefoni til privatkunder. Bredbåndstelefoni bliver efter sigende billigere end almindelig fastnettelefoni.

I næste uge går TDC i luften med  bredbåndstelefoni til alle privatkunder.
I næste uge går TDC i luften med bredbåndstelefoni til alle privatkunder.

Fra næste uge af kan privatkunder hos TDC begynde at ringe billigere via bredbåndstelefoni - også kaldet IP-telefoni. Til at starte med vil kunderne kun få tilbudt billigere telefoni, men med tiden er det meningen, at også tekst- og billedbaserede tjenester til bredbåndstelefoni skal realiseres.

”Det er fremtidens telefoni”, siger direktør Gert Rieder, som fortæller, at disse specialtjenester vil blive testet af udvalgte kunder, før alle andre privatkunder vil få adgang til dem.

Bredbåndstelefoni fra TDC kommer i to forskellige varianter. Den ene er bredbåndstelefoni med flatrate i dagstimerne til danske fastnetnumre. Den anden variant er med flatrate hele døgnet til danske fastnetnumre. Priserne kommer til at ligge på henholdsvis 109 og 129 kroner per måned for de to varianter.

I virkeligheden er det ikke så meget andet end prisen der ændrer, hvis TDC kunder vælger at overgå fra fastnet til bredbåndstelefoni. TDC lover, at selskabets bredbåndstelefoni har samme samtalekvalitet som traditionel fastnettelefoni, ligesom lydkvaliteten vil være den samme, også selvom andre mennesker i husstanden er på nettet, mens man taler.

Selvom man ringer over bredbånd kan man sagtens bruge sine almindelige telefonapparater og telefonstik, og man behøver heller ikke få nyt nummer.

Det eneste man skal være opmærksom på er, at bredbåndstelefoni er afhængig af husets strømforsyning. Det betyder, at man i tilfælde af strømsvigt ikke kan bruge telefonen.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies