TDC klar med omfangsrig flat rate

Med Flex Talk er TDC klar med en omgangsrig flat rate løsning til erhverskunder. Den skal binde mobil, fastnet og IP sammen.

TDC klar med omfangsrig flat rate

TDC har vist et nyt initiativ på det europæiske mobilmarked, og for første gang forbundet mobiltelefoni, fastnettelefoni og IP-telefoni i én flat rate løsning.

Flex Talk vil være for erhversmarkedet, og give kunderne et abonnement til en fast månedlig pris, uanset mængden af opkald til alle tre former for telefoni. TDC er stolte over initiativet.

 – "Flex Talk viser, hvad vi i TDC kan præstere, når vi kombinerer vores kommunikationsløsninger og skaber teknologi-uafhængige produkter med udgangspunkt i kundernes behov. Vi er stolte over at være verdensledende på området", siger Peter Stig Andersen, direktør i TDC Business Nordic.

Han fokuserer samtidig på muligheden for virksomheder, at forudse telefonudgifter hver måned. Sammen med en forenkling af telefonafregningen, spår han en stor fremtid på løsningen.

Flex Talk er allerede nu klart i forskellige udgaver.

Opdatering:

Siden vi kørte denne artikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fulgte op på sagen. 25/2/2008 kom der flere nuancer om emnet med en nyhedsartikel med fokus på TDC klar med konkurrent til Telia Xpress – Læs her. Meget er sket siden. Klik her for at læse seneste nyt om emnet..