Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   TDC klar med sikkerheds applikation

TDC klar med sikkerheds applikation

En ny sikkerhedspakke er klar til din smartphone hvad enten du har en Android eller iPhone – gratis for TDC-kunder.

En ny rapport, foretaget af sikkerhedsfirmaet F-secure, viser at der er en stigning i antallet af virusangreb på smartphones. Derfor tager TDC nu næste skridt i modangrebet og det går i al sin enkelthed ud på, at et nyt gratis sikkerhedsprodukt, en applikation, til alle private TDC mobilkunder har set dagens lys.

Applikationen, TDC MobilSikkerhed, beskytter mod virus og websteder, som forsøger at stjæle personlige oplysninger. Dette gør den ved, at den scanner mobilen og holder den fri for skadeligt indhold og applikationer.

F-Secures nye Mobile Threat Report for fjerde kvartal 2012 viser, at antallet af malware rettet imod smartphones er steget i 2012 sammenlignet med tal fra 2011. I alt fandt mere end 300 varianter af malware vej til forbrugernes mobiltelefoner sidste år.

Den mest udsatte platform er fortsat Android, som stod for 79 procent af alle mobiltrusler i 2012. Rapporten viser også, at 66 procent af alt mobilt malware i 2012 var de såkaldte trojanere, hvilket vil sige virusprogrammer, som sniger sig ind via uskyldige programmer eller applikationer.

 - ”Danskerne surfer og E-handler på nettet fra deres smartphones som aldrig før. Desværre ser vi også at it-kriminelle i stigende grad forsøger at få adgang til danskernes personlige oplysninger. Vi har et medansvar for at sikre kundernes brug af deres smartphones og derfor giver vi app'en til vores kunder,” udtaler René Brøchner, direktør for Commercial Management i TDC Privat.

Til Android kommer der to applikationer, men da Apple har besluttet at Antivirus, Antityveri og browser ikke må tilbydes til Apple-kunder vil disse kun være tilgængelige til Android-enheder.

Du kan downloade applikationen TDC MobilSikkerhed gratis i både Apples App Store og Google Play Store.

Du kan læse mere om applikationen på TDC’s hjemmeside.

 
Med i applikationen får du:
- Antivirus beskyttelse (Android)
 - Scan telefonen og hold telefonen og data fri for skadelige applikationer
 - Browserbeskyttelse (Android)
 - Beskyt dig mod websteder, der forsøger at stjæle dine personlige oplysninger.
 - Mobil Back up (Android +IOS)
 - Lav backup af dine kontakter, billeder og videoer. Flyt nemt dit indhold til en ny telefon.
 - Antityveri (Android)
 - Beskyt telefon og indhold. Luk, slet, lokaliser eller sæt alarm på telefonen.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies