Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   TDC køber Fullrate

TDC køber Fullrate

TDC overtager aktierne i bredbåndsselskabet Fullrate, som vil fungere som et selvstændigt brand i koncernen.

TDC overtager aktierne i bredbåndsselskabet Fullrate, som vil fungere som et selvstændigt brand i koncernen.

Den danske telegigant TDC har i dag indgået en aftale om at købe Fullrate, som leverer faste bredbåndsforbindelser, telefoni og mobilt bredbånd til både privat- og erhvervsmarkedet.

Fullrate vil fortsætte som et selvstændigt brand i TDC-koncernen, og den nuværende ledelse fortsætter uforandret i selskabet.

 - "Vi er meget begejstrede for Fullrates forretningskoncept, som er ekstremt kundefokuseret og meget enkelt, hvilket selskabets succes også vidner om. Derfor er vi yderst tilfredse med, at vi har fået en aftale på plads," siger TDC's adm. direktør og koncernchef, Henrik Poulsen, i en pressemeddelelse.

I 2008 havde Fullrate en omsætning på 181 millioner kroner, hvilket er en fordobling i forhold til året forinden.

- "Vi er stolte over den udvikling, Fullrate har været igennem, og vi glæder os til at arbejde tæt sammen med TDC fremover, " siger Fullrates adm. direktør, Stig Myken, i pressemeddelelsen.

Fullrate har 110 ansatte, og ved årsskiftet talte kundebasen over 76.000 privat- og erhvervskunder. Det svarer til godt 4 procent af det danske bredbåndsmarked.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Krøyer 14-03-2009 15:11:33

Jeg må indrømme at jeg ægrer mig rigtig meget over denne nyhed. Udtalelserne minder mig rigtig meget om da TDC overtog Telmore, og jeg vil gætte på at overtagelsen betyder det samme for Fullrates priser, som det i sin tid betød for priserne hos Telmore.

Jeg havde håbet at Fullrate havde været lidt mere stædige i den sammenhæng, men det er klart at alt jo et eller andet sted er til salg for den rette pris.

0 0

Om brug af cookies