TDC-kunder får 4G med de nye iPhones

Købere af de nye iPhones vil kunne bruge 4G på TDCs net.

TDC-kunder får 4G med de nye iPhones

Da Apple sidste år præsenterede iPhone 5 måtte det største danske teleselskab, TDC, se på fra sidelinjen, at eksempelvis 3, Telia og Telenor kunne tilbyde kunderne 4G-understøttelse.

 – TDC-kunder får ingen glæde af 4G i iPhone 5

Men da TDC udbyder 4G/LTE på 2600 MHz og 800 MHz, hvilket iPhone 5 ikke understøtter, blev det altså ikke til 4G for TDCs iPhone 5-kunder. Men der godt nyt at spore med lanceringen af de nye iPhones – iPhone 5S og iPhone 5C.

Disse to nye iPhones kommer nemlig i versioner, som er målrettet det europæiske marked. Foruden TDC har også Deutsche Telecom og British Telecom ikke kunne tilbyde kunderne 4G med iPhone 5.

 – ”Vi er super glade over lanceringen i går aftes, fordi vores langtrækkende frekvensbånd bliver understøttet. Det er trods alt dem, der er de dominerende i Europa, så det er vi rigtig glade for,” siger TDC’s indkøbschef, Morten Steen Jensen, til Computerworld.dk.

På Apples oversigt over de versioner af 5S og 5C, som kommer på forskellige markeder, fremgår det, at der til Frankrig, Tyskland og England kommer versioner, der understøtter både 2600 MHz og 800 MHz. Dermed formodes det altså også, at disse versioner vil blive tilgængelige på det danske marked.

 – “Selvfølgelig er iPhone utrolig vigtig for os, og det at de nu understøtter vores LTE-frekvenser, gør bare det hele meget sjovere for vores kunder,” forklarer Morten Steen Jensen til Computerworld.dk.

Apples iPhones sælger utrolig godt i Danmark, hvilket eksempelvis også sås på salgslisten fra Telia for juli måned i år.

Efterfølgende om sagen

Der er kommet nyt til sagen. mobilsiden gik videre med sagen. d. 20/8/2013 gik vi videre med temaet i nyheden; TDC Play og YouMusic klar til Sonos produkterKlik her og læs den fulde artikel.. Få også seneste nyt om sagen her..