Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   TDC-kunder skal også betale omstridt gebyr

TDC-kunder skal også betale omstridt gebyr

Fra slutningen af december koster det fem kroner at betale TDC-regningen via Betalingsservice.

Nu bliver det TDC-kundernes tur til at blive opkrævet et gebyr for at betale teleregningen via Betalingsservice. Det skriver Politiken.dk.

Fra den 25. december koster det således 1,3 millioner TDC-kunder 5,04 kroner at lade regningen køre igennem via Nets - tidligere kendt som PBS.

Ifølge TDC skyldes indførelsen af det nye gebyr, at Nets' opkrævninger for denne service er steget mere og mere - og derfor vil teleselskabet nu sende regningen videre til kunderne i stedet.

- "Det er at sætte det på spidsen at sige, at vi er gået fra hinanden som uvenner, men vi synes, at omkostningerne ved gebyret skal frem i det åbne", siger Jesper Theill Eriksen, privatkundechef i TDC om forhandlingerne med Nets.

Gratis betaling med kreditkort

TDC's kunder kan dog stadig at betale regningen uden gebyr. Det sker via 'Automatisk Kortbetaling', hvor kunden tilmelder sit betalingskort, og så bliver pengene trukket automatisk hver måned eller hvert kvartal.

TDC er imidletid ikke det første teleselskab, der griber til regningsgebyret. I sommeren 2009 indførte Telia et såkaldt 'PBS-gebyr' på 9,75 kroner ved betaling via PBS. I marts 2010 fulgte Telenor efter ved at opkræve 5,32 kroner i gebyr ved Betalingsservice.

Med TDC's nye tiltag, er teleselskabet 3 nu den eneste af landets fire store teleoperatører, der ikke opkræver dette gebyr.

Læs også:
 - Nyt PBS-gebyr er uacceptabelt
 - Hvornår er et gebyr et gebyr?

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies