Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   TDC laver enhedspris for fastnetopkald

TDC laver enhedspris for fastnetopkald

Fra i dag er det blevet anderledes at være fastnetkunde hos TDC, der fra dags dato indfører en enhedspris for fastnetopkald - uanset art og længde på.

TDC har fra i dag en ny prisstruktur på fastnettelefonen. Det koster nu én krone per opkald, uanset om man ringer forgæves, får forbindelse, taler i kort eller land tid. Indtil nu har TDC-kunder betalt 23 øre i opkaldsafgift, samt efter hvor længe samtalen varer.

Teleeksperten Torben Rune fortæller, at der for de TDC-kunder, som taler meget, kan blive tale om de kommer til at slippe billigere. Men samlet set er han ikke i tvivl om, at den nye prisændring vil trække millioner op af lommen på de svindende fastnetkunder.

-"Det er helt usandsynligt, at TDC skulle vælge at sænke priserne samlet set. De har ingen konkurrenter på fastnettrafikken", fortsætter Torben Rune.

TDC afviser de malker kunderne for penge

TDC's direktør Jesper Theill Eriksen afviser dog, at prisændringen sker for at malke kunderne for penge og udtaler:

-"Vi ønsker at tjene penge, også gerne flere, end vi gør i dag. Men med denne prisændring prøver vi at give folk mere for pengene".

TDC blev købt af fem udenlandske kapitalfonde tilbage i 2006, og siden har fastnetkunderne lagt ryg til mere end 20 prisstigninger.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies