Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   TDC lukker HTC Legend ind i varmen

TDC lukker HTC Legend ind i varmen

HTC Legend kommer også på hylderne hos Danmarks største teleselskab, TDC. Både Legend og Desire vil dermed leve side om side hos de fire store teleselskaber.

HTC Legend
HTC Legend

Forårets to topnyheder fra HTC, Desire og Legend, kommer begge ind på hylderne hos TDC. Dermed har den lille niceproducent formået, at få begge produkter ind hos alle teleselskaberne i Danmark.

- "Legend er for dem der hælder mod det designorienterede, og som samtidigt ikke ønsker at gå på kompromis med specifikationer og muligheden for at benytte sociale netværk som Facebook og Twitter samt bruge internet på mobilen", siger Morten Steen Jensen, logistik og indkøbschef hos TDC til Mobilsiden.dk

For kort tid siden udtalte TDC's indkøbschef, at man ville overveje om Legend og Desire ramte den samme målgruppe - en afsluttende analyse har dog vist den afgørende forskel, at Desire er for teknikfolket mens Legend rammer mode- og designbeviste forbrugere.

Priserne uden abonnement for henholdsvis HTC Desire og Legend, bliver cirka 3.700 og 3.500 kroner. Hvad priserne med abonnementer ender på, er endnu for tidligt at sige.

Legend kommer i butikkerne i slutningen af denne måned.

Læs også:
 - HTC Legend - efterfølger til HTC Hero
 - Desire - HTC's Nexus One
 - HTC Desire kan optage HD-video med tiden
 - HTC lancerer HD Mini


HTC Legend - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Mikkel 05-03-2010 13:38:18

Callme.dk har forsalg på begge modeller, og bl.a. også Nokia X6, Sony Ericsson Vivaz og X10...

0 0
Mad_Viking 05-03-2010 11:40:06

Der er kommet priser på dem hos Telmore med abonnementer: https://www.telmore.dk/t2/shop/shop.do?shopUrl=allPhonesSearch.action?manufacturer=HTC

0 0

Om brug af cookies