TDC lukker HTC Legend ind i varmen

HTC Legend kommer også på hylderne hos Danmarks største teleselskab, TDC. Både Legend og Desire vil dermed leve side om side hos de fire store teleselskaber.

TDC lukker HTC Legend ind i varmen

Forårets to topnyheder fra HTC, Desire og Legend, kommer begge ind på hylderne hos TDC. Dermed har den lille niceproducent formået, at få begge produkter ind hos alle teleselskaberne i Danmark.

– “Legend er for dem der hælder mod det designorienterede, og som samtidigt ikke ønsker at gå på kompromis med specifikationer og muligheden for at benytte sociale netværk som Facebook og Twitter samt bruge internet på mobilen”, siger Morten Steen Jensen, logistik og indkøbschef hos TDC til Mobilsiden.dk

For kort tid siden udtalte TDC’s indkøbschef, at man ville overveje om Legend og Desire ramte den samme målgruppe – en afsluttende analyse har dog vist den afgørende forskel, at Desire er for teknikfolket mens Legend rammer mode- og designbeviste forbrugere.

Priserne uden abonnement for henholdsvis HTC Desire og Legend, bliver cirka 3.700 og 3.500 kroner. Hvad priserne med abonnementer ender på, er endnu for tidligt at sige.

Legend kommer i butikkerne i slutningen af denne måned.

Læs også:
 – HTC Legend – efterfølger til HTC Hero
 – Desire – HTC’s Nexus One
 – HTC Desire kan optage HD-video med tiden
 – HTC lancerer HD Mini

Mere til stoffet

Siden vi kørte denne historie er der kommet nyt i sagen. mobilsiden har bragt sagen videre. 8/2/2010 pustede redaktionen nyt liv til historien med nyheden TDC-opkøb sikrer den mobile førertrøje – Følg den videre udvikling her. Redaktionen fastholder fokus. De sidste nyheder ser du her.