Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   TDC lukker ikke musiktjenesten Play

TDC lukker ikke musiktjenesten Play

TDC-kunderne kan gratis høre og downloade musik fra tjenesten Play. Selvom aftalen med Koda er udløbet, betyder det ikke umiddelbart en lukning.

Musiktjenesten Play der i de seneste to år har givet kunderne på TDC og YouSee's produkter, gratis adgang til alverdens musik fortsætter, lyder det fra TDC.

Aftalen mellem TDC og Koda, der varetager kunstnernes økonomiske interesser, udløb formelt den 1. april 2010, men musikken spiller videre, mens der forhandles.

- "Både Koda, pladeselskaberne og os hos TDC, er enige om at Play er et godt produkt, som både mindsker piratkopieringen og som sikrer flere penge til musikere, komponister og tekstforfattere", siger direktør for TDC Privat, Jesper Theill Eriksen til Mobilsiden.dk.

TDC er allerede blevet enige med pladeselskaberne, og mens forhandlingerne med Koda står på, vil Play stadig være tilgængelig for TDC og YouSee's kunder.

 -"Vi er alle enige om, at Play skal fortsætte. Nu skal de sidste detaljer bare på plads", lyder det fra TDC-direktøren, der dog ikke vil fortælle, hvad der forhindrer, at aftalen kan skrives under.

De første to år har Play kostet TDC omkring 40-50 millioner kroner. Ifølge Business.dk tjente Koda før TDC-aftalen med Play under 10 millioner kroner om året på salg af musik via internettet.

TDC og Koda har ingen deadline for, hvornår forhandlingerne skal være afsluttet.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies