TDC Play snart klar til Windows Phone

Applikationen TDC Play bliver nu klar til Windows Phone-ejere, den er inden længe klar til download i Windows Marketplace.

TDC Play snart klar til Windows Phone

I 2011 blev applikationen TDC Play hentet mere end 290.000 gange fra Android Market og App Store, og den blev hver uge brugt af 150.000 kunder i december måned.

TDC’s mobildirektør, Johan Kirstein Brammer mener at TDC kan være med til at flytte brugere over på Windows Phone platformen, som flere og flere producenter satser på.

– ”Om ganske kort tid starter vi salget af Nokia Lumia 800, som er baseret på Windows Phone. Vi mener, at TDC Play app’en er en vigtig motivation for at købe den anmelderroste smartphone,” udtaler han.

TDC har fire telefoner i deres sortiment, som er Windows Phones, og som dermed snart kan downloade TDC Play i Windows Marketplace.

TDC Play bliver tilgængelig i Windows Marketplace samtidig med, at Nokia Lumia 800 sættes til salg fredag den 20. januar. Læs mere om applikationen her.

Læs også:
 – Sony Music Unlimited i Danmark – Spotify konkurrent
 – Teleselskaberne tror igen på Nokia
 – Her er de nye mobiler i januar måned
 – Nokia Lumia 800 – den bedste Nokia i flere år (mobiltest)

Emnets videre forløb

Siden vi publicerede denne fortælling er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. 11/1/2012 gik vi et spadestik dybere og bragte en artikel med fokus på Så godt lyder HD Voice hos TDC – Du kan læse den her. Se også de seneste nyheder om emnet her.