TDC sætter mobiltelefoni i højsædet

Ny strategi fra TDC. Nu skal mobiltelefonien tjene knasterne til koncernen.

TDC sætter mobiltelefoni i højsædet

TDC-chef, Jens Alder fastslår, at man i fremtiden vil sætte alle sejl ind på at fremme tv- og mobilmarkedet. Det er her, der er penge at tjene, så hvorfor skulle TDC ikke også hoppe med på vognen.

Udover disse områder, sætter TDC også sin lid til erhvervskunder. Her håber man på, at disse vil have både deres tele- og bredbåndsløsninger hos TDC.

Ifølge topledelsen i TDC forventer man en årlig vækst på 3,2 procent frem mod udgangen af 2010.

For at bibeholde en plads blandt de størte spillere på det skandinaviske telefoni-marked, har man fra TDC’s side valgt at investere knap 4 milliarder kroner. Disse penge skal bland andet bruges til at dække omkostningerne ved en udvikling af en it-platform.

På nuværende tidspunkt besidder TDC 10 % af det nordiske erhvervsmarked. Her stopper ambitionerne dog ikke. Men der er dog helt klare mål om, at man i løbet af de næste 3 år vil besidde en endnu større markedsandel end de 10 %.

Mere til historien

Interessen for emnet tog ikke slut. mobilsiden fulgte op på sagen. 21/9/2007 vinklede vi sagen videre med en vinkel på IPhone: TDC taber – Telia vinder – Artiklen kan læses her. Få også seneste nyt i sagen her.