Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   TDC slået af Telia på butikker

TDC slået af Telia på butikker

En ny aftale med Merlin sikrer Telia et forspring på butiksområdet i forhold til konkurrenten TDC. Fremover er Telia repræsenteret i 104 butikker, mod TDC's 90.

Større produktsortiment og bedre service til mobilkunderne. Således lyder det fra Merlin, der netop har fået et Telia-skilt på døren.

Med det nye samarbejde overhaler Telia nu TDC på butiksområdet. TDC har 58 egne butikker samt 32 Mobilcentre - i alt 90 butikker. Med Merlin-aftalen kommer Telia op på 104 butikker, der udover 48 Merlinbutikker tæller 56 egne forretninger.

I Merlin har medarbejderne direkte adgang til Telias systemer. Der skulle altså ikke være forskel på at komme i en "rigtig" Telia-forretning, fremfor Merlin.

Hos Merlin er den administrerende direktør Ingvaldur Thor Einarsson, glad for aftalen:
”Vi har en aggressiv vækststrategi på det danske marked, og med Telias produkter og et øget produktsortiment i butikken, har vi bedre mulighed for at tiltrække flere forbrugere til vores butikker og dermed øge salget i hele landet.”

Samme positive vinde blæser fra Telia:
”Aftalen sikrer os, at forbrugerne bliver mødt af et meget kompetent medarbejderteam i Merlin. Aftalen vil øge vores markedsandel i markedet, og samtidig sikre os, at forbrugerne møder en bedre service fra Telias side,” udtaler Jesper Brøckner, adm. direktør i Telia.

Aftalen mellem Merlin og Telia er netop trådt i kraft. Den bevirker, at Merlin fremover kun sælger Telias produkter på telefonområdet.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies