Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   TDC solgt

TDC solgt

De fem fonde, der ville købe TDC, fik accept fra 85,5 procent af aktionærerne, og ikke de 90 procent, som var målet. Fondene gennemfører dog købet alligevel og Danmarks største virksomhedshandel er ved at falde på plads.

Klokken seks torsdag morgen udløb fristen for TDC’s aktionærer til at tage imod det tilbud på 382 kroner per aktie, som en række kapitalfonde havde fremsat. 85,5 procent af aktionærerne valgte at sige ja, viser fondenes foreløbige optælling. Dermed opnåede de ikke accept fra 90 procent, som i første omgang var målet.

Men fondene valgte i nat at sænke kravet til 85 procent og dermed er handlen en realitet.

Fort at få de sidste aktionærer til at komme med på vognen forlænger de fem fonde fristen til den 20. januar kl 6.01 om morgenen. Hvis de fem fonde opnår 90 procent af aktierne kan de tvangsindløse de resterende og afnotere selskabet fra børsen. Lykkedes det ikke at få 90 procent fortsætter selskabet på børsen, men med fondenes fælles selskab, Nordic Telephone Company, som største aktionær.

Fondene forventer dog at få nok aktier til at kunne afnotere aktien og handlen forventes gennemført fuldt ud inden 1. februar.

Denne nyhed er leveret af ComON.dk - Daglige nyheder til it-professionelle

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies