Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   TDC stopper salget af LG smartphones

TDC stopper salget af LG smartphones

LG vil fremover ikke være at finde på TDC’s butikshylder. Produkterne er ikke længere interessante nok.

LG Optimus 4X HD kommer ikke til salg hos TDC.
LG Optimus 4X HD kommer ikke til salg hos TDC.

LG er i disse dage ved at sende deres nye topmodel Optimus 4X HD, en konkurrent til Samsung Galaxy S III og HTC One X, ud til mobilkøberne i Danmark, men der bliver ingen 4X HD, eller andre LG-smartphones, at finde hos TDC.

- LG Optimus 4X HD lander nu i Danmark

Landets største mobiloperatør har ikke bare fravalgt Optimus 4X HD, men også resten af LG’s produktportefølje.

- ”Der er simpelthen ikke noget salg i det og vi har ingen efterspørgsel fra kunderne. Senest har vi set det med Prada-telefonen, hvilket ikke kun var et problem i Danmark, men også mere globalt. Vi føler ikke, at LG kan stå distancen længere, ” fortæller TDCs indkøbschef Morten Steen Jensen til Mobilsiden.dk.

TDC mener ikke, at LG har de markedsføringskroner der skal bruges, for at bakke et salg af et produkt op.

LG: Vi kommer tilbage

LG lader sig ikke skræmme af TDCs manglende interesse for produktet.

- ”Det er naturligvis ærgerligt, at TDC ikke vil have 4X HD ind. Vi må bare bevise overfor operatørerne, at vi har en god produktlinje. Jeg ved godt, at vi ikke har haft store lanceringer de seneste måneder, men jeg tror på vi kommer igen, ”siger Morten Aagaard, mobilchef hos LG i Danmark.

Han lægger vægt på, at mange operatører er positive overfor det kommende roadmap, der blandt andet inkluderer smartphones med 4G.

Blandt de fire store operatører i Danmark er Telia den eneste, der med sikkerhed vil sælges Optimus 4X HD fra kommende uge.

Ifølge de seneste tal fra GfK har LG en markedsandel i Danmark på omkring to procent, hvilket har været rimeligt konstant over en længere periode. Smartphone-markedet ledes aktuelt i Danmark af Apple og Samsung.

Web-TV: Første kig på LG Optimus 4X HD

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Alfix 31-05-2012 19:46:16

Om saa LG lavede en octo-core telefon, saa ville de ikke kunne faa noget til at virke. Og dont get me started on the Prada shit... majn.... Det er faktisk naesten noget af det klogeste TDC har gjort i lang tid.

:)

0 0
Mathias 02-06-2012 00:06:59

Lg er også bare lort!!! Så det er godt at de har taget dem af markedet. Stor ros til Tdc. Samsung det ved man skal sgu hvad er!!! :D

0 0
Mazzen 31-05-2012 15:58:10

Hvis LG tog sig sammen og rent faktisk kom med de nødvendige opdateringer regelmæssigt istedet for at lade folk sidder med halvt/helt ubrugelige telefoner ville der nok være større interesse, desuden så fik de sig et hak i deres image efter deres håndtering af hele problemet med LG optimus 2X

0 0
JacobK 01-06-2012 01:15:17

Tjaa... den fantastiske mangel på support og opdateringer til LG P970 gør at jeg ikke i nærmeste fremtid skal handle LG. Den krævede software til opdatering via pc er desuden den langsommste, grimmeste og mest bøvlede jeg har prøvet.

0 0
Morell 31-05-2012 16:23:18

Vil dog sige at LG aldrig har haft en go telefon på gaden. alt de har lavet har altid haft store fejl som ikke er blevet rettet op på. Optimus 2x havde det perfekte hardware - men software delen var simpelthen så piv ringe og hvis man ringede ind til LG's kundeservice så fik man enten at vide man skulle vente til der kom en opdatering eller også at man skulle sende den til Rep. det er bare ikke godt nok :) Men tror nu at LG har tabt market på deres Telefoner. Telefonen ser jo ikke engang lækker ud design mæssigt. Desværre

0 0
beikes 31-05-2012 14:35:38

Hamrende sløj udvikling, hvis I spørger mig. Vi er i Danmark i forvejen afskåret fra mange modeller, som bliver spyttet ud i USA og Asien. Men vi må nok bare erkende, at marketing og reklame betyder alverden i denne branche, og selv det bedste produkt vil samle støv, hvis ikke det bliver hypet inden release.

0 0
Kim 31-05-2012 16:22:55

Men problemet med LG er jo at de er hamnrende sløje. Og jo optimus har der været massere af reklame og hype omkring, første dualcore bla bla. Sagen er bare at de sutter big time...

0 0
MathiasF 31-05-2012 14:09:58

Det er nu egentlig ikke så overraskende. Den sidste LG telefon der har set spændende ud var 2x. Men det var da virkelige også kun på papiret. Den var utrolig ustabil. Men det største problem er jo at LG ikke gider understøtte deres telefoner.
Det er pt kun LG's budget modeller, som sælger. Når folk vil op og betale penge for LG mobiler, så er konkurrenterne ganske enkelt bare bedre.

0 0
Rene 31-05-2012 13:53:40

De får jo også dårlig reklame når man køber en tlf. af TDC som så virker af lort fordi LG ikke magter at lave software som virker.
Så virklig en god beslutning af TDC og det viser også over for LG at det ikke er omkostningsfrit at skide på kunderne.

0 0

Om brug af cookies