TDC tager HTC ChaCha ind alligevel

Egentlig ville TDC have HTCs Facebook-mobil Salsa på hylderne, men den kommer alligevel ikke til Danmark. Nu tager de ChaCha ind i stedet.

TDC tager HTC ChaCha ind alligevel

Da HTC under Mobile World Congress præsenterede de to Facebook-mobiler Salsa og ChaCha, var det uvist, om begge, én eller ingen ville komme på det danske marked.

TDC fortalte på det tidspunkt til Mobilsiden.dk, at det havde set sig lun på HTC Salsa, men ikke ville tage HTC ChaCha ind.

Sidenhen fortalte HTC Danmark, at Salsa slet ikke kommer til landet.

Det fik TDC til at gå i tænkeboks på, om de alligevel skulle tage ChaCha ind i sortimentet – og det har de nu bestemt sig for at gøre.

Det var formfaktoren, der gjorde TDC usikker på Facebook-mobilen ChaCha, men TDC-indkøber Morten Steen Jensen er sikker på, der er nogen, der vil være interesserede i et fuldt QWERTY-tastatur, som der er på ChaCha.

-”Det er det yngre segment, der kommunikerer meget over Facebook, SMS og så videre, som ChaCha vil være atraktiv for,” siger han til Mobilsiden.dk.

Han mener også, at prisen bliver “helt fornuftig” til de yngre forbrugere, uden at ville komme en konkret pris nærmere.

HTC ChaCha kommer til Danmark i løbet af andet kvartal.

Web-TV om HTC ChaCha

Det sidste nye i sagen

Her følger vi op med den seneste udvikling. mobilsiden gik et skridt videre. 4/4/2011 fortsatte vi fortællingen med en ny vinkling på emnet Demonstration udenfor TDC – Forstættelsen i sagen kan læses her. Tjek også seneste nyt om temaet her.