Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   TDC tilbud: få dag-til-dag ombytning af mobilen

TDC tilbud: få dag-til-dag ombytning af mobilen

Tilbud til TDC’s kunder: Du kommer ikke til at savne mobilen længe, hvis den strejker. Her der det nye ombytningstilbud fra TDC.

Foto: TDC

For mange er det yderst besværligt og upraktisk at stå uden fungerende mobil. Derfor introducerer TDC i dag et forsikringstilbud til dem med behov for pålidelig mobiltelefoni.

Nu kan TDC's kunder nemlig tegne en forsikring, der giver ret til at få ombyttet en beskadiget eller ødelagt mobil, allerede dagen efter uheldet er sket.

Forsikringen tilbydes i samarbejde med det verdensomspændende forsikringsselskab SquareTrade, hvilket giver en global dækning. Skulle ulykken altså ske under juleferien i Europa er du også der sikret dag-til-dag service.

Se også: TDC sætter turbo på 4G-netværket

Behov for forsikring

En mobil forsikring kan være en god investering, for en ud af tre danskere oplever at smartphonen strejker i løbet af mobilens første to leveår. F

or direktør for TDC Privat, Frederik Sjørslev Søgaard, er forsikringstilbuddet derfor en naturlig udvidelse af mobilforretningen:

“Vi arbejder konstant på at tilbyde nye og bedre services til vores kunder. Samarbejdet med SquareTrade betyder, at vi nu kan give vores kunder muligheden for at beskytte sig mod de dagligdagsuheld, som deres mobil kan komme ud for,“ forklarer Frederik Sjørslev Søgaard.

Læs også: Vi smadrer smartphones for milliarder

Det med småt

Forsikringspræmien betales sideløbende med abonnementet, og koster fra 34 kr./måned – en pris der varierer med mobilens værdi. De første tre måneder er gratis.

Her er hvad TDC’s og SquareTrades mobilforsikring dækker:

  • SquareTrade dækker dagligdagens uheld, blandt andet ødelagt skærm og væskeskade. Forsikringen dækker også defekter i for eksempel touchskærm, batteri og ladestik, når reklamationsretten ophører.
  • Kunden skal kun foretage et enkelt opkald for at få en ombytning dagen efter.
  • Den nye smartphone kommer sammen med en allerede frankeret emballage til at sende den beskadigede mobil retur i – kunden har altså ingen omkostninger forbundet med forsendelsen.
  • SquareTrade tilbyder global dækning, og vi tilbyder at sende den ombyttede telefon til kunder, der rejser eller er på ferie i Europa.
  • Der er ingen bindingsperiode, og forsikringen kan til enhver tid afmeldes til udgangen af måneden.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies