Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   TDC: Vi slår 3 på mobilt bredbånd

TDC: Vi slår 3 på mobilt bredbånd

Fuld kraft frem! Teleselskabet 3 skal langt fra føle sig sikker på, at beholde førstepladsen på mobilt bredbånd, siger TDC. De andre selskaber undrer sig over undersøgelsens konklusion.

 -  "Det kan ikke komme bag på nogen", siger kommunikationsrådgiver Per M.E. Christiansen fra TDC, med henvisning til den undersøgelse af 3G-nettet i Danmark, som professor Knud Erik Skouby fra Aalborg Universitets center for kommunikation står bag.

Undersøgelsen dokumenterer, at Teleselskabet 3 har det bedste 3G-net tæt forfulgt af TDC, mens Telia og Sonofon skraber bunden.

TDC: Vi slår dem

TDC er ikke det mindste i tvivl om, at de kan blive nummer ét i Danmark.

- "Vi slår 3 inden for få måneder på den samlede brugeroplevelse, blandt andet fordi vi stadig udruller både Turbo 3G og EDGE", siger Per M.E. Christiansen.

Han fortæller at TDC er stolte af andenpladsen, og gør opmærksom på, at Telia, Sonofon og TDC har haft lige lang tid til at opbygge netværk. Derfor undrer det ham, at de andre klarer sig relativt dårligt i undersøgelsen.

Sonofon og Telia er undrende

Undersøgelsens outsidere Sonfon og Telia, stiller sig begge undrende overfor professor Knud Erik Skoubys undersøgelse.
- "Vi kan ikke genkende resultatet", lyder det fra dem begge.

- "Jeg genkender ikke det billede undersøgelsen tegner, og det stemmer ikke overens med vores egne målinger. I øvrigt dækker vi 81 procent af befolkningen i Danmark med Turbo 3G", siger Sonfons pressechef Peter Glüsing.

Telias pressechef Rune Fick Hansen er skarpere i kritikken: "Det kommer ikke bag på os i Telia, at en undersøgelse betalt af Teleselskabet 3, vindes dem selv".

Mobilt bredbånd er fremadrettet teleselskabernes store slagmark, hvilket underbygges af analyser fra TDC, der viser at 20 procent af kunderne i 2012 vil bruge mobilt bredbånd, som eneste bredbåndsløsning.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Martin 27-09-2008 15:15:22

Telias pressechef Rune Fick Hansen er skarpere i kritikken: "Det kommer ikke bag på os i Telia, at en undersøgelse betalt af Teleselskabet 3, vindes dem selv".

Skal det forstås sådan, at Telia altid har en forventning om at "vinde" uafhænige undersøgelser, hvis i støtter en sådan?

Et sådan udtagelse fra Rune, får min tillid til mobilselskaberne til at dale en hel del. Når Rune giver udtryk for snyd på denne måde, kan det kun være fordi det er normal praksis at de selv betaler for deres resultater.

Omvendt har jeg dog svært ved at tro på at man kan købe Aalborg Universitet, til at lave undersøgelser til sin egen fordel.

0 0
Lasse 27-09-2008 01:47:11

"Vi kan ikke genkende resultatet", lyder det fra dem begge.


Altså hallo Telia & Sonofon, hvor dumme tror i lige at vi forbrugere er?? Alle er da efterhånden klar over at 3 dækker bedst når det gælder 3g og selv om de har betalt for denne test, så har der altså været andre tests i løbet af året som er helt uafhængige og gæt en gang hvem der har vundet dem??

Se foreksempel konklusionen af Comon Web-Tv's nationale 3g test her:
http://media.ncom.dk/index.php/video/id=726

0 0
jan 26-09-2008 11:46:42

3 behøver ikke betale for at bevise at deres bredbånd er bedst.
det ved brugerne allerede.
hvis telia,sonofon,tdc, tror det forholder sig anderledes, så må det være fordi de stadig ikke er klar over hvor meget deres kunder egentlig ved, om de forskellige produkter

0 0

Om brug af cookies