Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   TDC vinder på ikke at sælge iPhone 4

TDC vinder på ikke at sælge iPhone 4

TDC, der som det eneste af de store teleselskaber ikke får iPhone 4 på hylderne, er måske i virkeligheden dem, der har trukket det længste strå.

Den nye iPhone 4 kommer snart til Danmark og til salg hos alle de store danske teleselskaber - undtagen hos TDC. Men det kan måske i virkeligheden vise sig at være en fordel for TDC.

Telia, Telenor og 3 kommer nemlig til at sælge iPhone 4 med betragtelige tilskud for at få prisen ned og dermed friste kunderne - typisk dem, der allerede har en iPhone.

Derudover bliver kundernes gamle mobil givet videre til familie og venner, der så går ud og køber et abonnement hos de billige underselskaber.

- “En meget stor del af dem, der køber den nye model, vil være eksisterende iPhone-brugere, og de vil få teleselskabernes omkostninger til pristilskud og forhandleravancer til at eksplodere. Mellem 70.000 og 120.000 brugte iPhones sættes i spil. Spørgsmålet er, hvor mange kunder 3 kan samle op via sit Oister og Telenor via sine lavprisselskaber Bibob og CBB Mobil, og hvor meget der går til TDCs Telmore, M1 og Unotel. Navnlig Telmore står i en fantastisk god situation til at feje kunder op uden at have haft udgiften til selve telefonen," siger John Strand til business.dk.

TDC har dermed alt at vinde og intet at tabe, når den nye iPhone kommer i butikkerne i slutningen af denne måned.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

pb 12-07-2010 16:38:13

Denne artikkel er ganske irrelevant da jeg gennem normaltvis yderst veloplyst kilde har fået at vide at TDC får Iphone til efteråret

0 0
14-07-2010 10:31:20

Sorry, men jeg giver ikke fem flade øre for insider-viden...I de fleste tilfælde er folks 100% sikre info ikke en pind værd, fordi dem de kender i en eller anden butik, heller ikke ved en pind...

0 0
Anders 12-07-2010 15:51:35

"TDC har dermed alt at vinde og intet at tabe, når den nye iPhone kommer i butikkerne i slutningen af denne måned."

Det er da noget sludder.

Man er meget naiv, hvis man tror, at de øvrige selskaber sælger iPhone med underskud. Selvfølgelig får de på den gennemsnitlige kunde et overskud i løbet af bindingsperioden.

Dermed har TDC også masser at tabe. Hver gang en god TDC-kunde beslutter sig for, at vedkommende vil have en iPhone og derfor er tvunget til at skifte teleselskab, mister TDC den kundes omsætning - mens konkurrenten får en tilsvarende ekstraomsætning og et ekstra overskud.

Det er da muligt, at TDC's tab kan opvejes af tilgang af kunder til deres lavprisbrands. Men overskuddet på en kunde i Telmore er meget lavere end på en kunde, der hver måned køber en stor pakke som f.eks. 3's iDeal. Så der skal mange Telmore-kunder til for at opveje den indtægt, som kunne opnås ved at sælge iPhones med binding.

0 0
Kasper Sverkel Rasmussen 12-07-2010 16:36:34

Teleselskaberne tjener typisk ikke på kunderne før efter omkring 7-8 måned af deres abo. hvor de her har haft tid til at sige det op...

Teleselskaberne giver lige knap 4000 kr,- for en iPhone hos Apple, fra det beløb kan du så trække de penge som selve telefonen koster for forbrugeren, men så mangler der jo en god bid op til de 4000,- som skal indtjenes via abo. og det tager sin tid...

0 0

Om brug af cookies