Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   TDC: Vrøvl at mobilt bredbånd erstatter ADSL

TDC: Vrøvl at mobilt bredbånd erstatter ADSL

Det er ikke helt rigtigt, når 3 siger, at mobilt bredbånd efterhånden er ved at erstatte de faste internetforbindelser, lyder det fra TDC.

Mobilt bredbånd vil ikke erstatte de kabelførte forbindelser som danskernes foretrukne adgang til internettet. Sådan lyder udmeldingen fra TDC, efter 3 har meldt ud, at det mobile bredbånd er godt på vej til at afløse de faste internetforbindelser i Danmark.

Ifølge Per M. E. Christiansen, der er kommunikationsrådgiver i TDC, vil eksempelvis familierne hovedsageligt benytte mobilt bredbånd som et supplement.

 - "Vi ser ikke, at folk vil opsige deres faste bredbåndsforbindelser. Den typiske familie vil have en fast forbindelse med en høj hastighed, som lader alle computerne i huset være på nettet via Wi-Fi og samtidigt kan levere tv-kanaler til fjernsynet. Så kan man have usb-modem liggende til turen i sommerhuset, i skolen, og hvor man nu ellers vil være mobil," siger Per M. E. Christiansen til Mobilsiden.dk

3: Mobilt bredbånd er en ADSL-killer

I en pressemeddelelse tidligere i dag fortalte 3, hvordan 76 procent af selskabets kunder, der har mobilt bredbånd som deres eneste internetforbindelse, har erstattet en fast forbindelse via kabel. Samtidig viser 3's opgørelse, at mere end halvdelen af alle selskabets kunder har mobilt bredbånd som den eneste netadgang.

I den forbindelse udtalte 3's administrerende direktør, Morten Christiansen, at mobilt bredbånd ikke længere blot er et supplement til kabelforbindelserne.

- "I de kommende år vil det mobile bredbånd blive en decideret ADSL-killer," siger Morten Christiansen i pressemeddelelsen.

Per M. E. Christiansen mener dog, at man bør se diskussionen i et lidt bredere perspektiv.

- "Udmeldingen baserer sig jo på 3's egne kundetal. TDC-kunder over en bred kam er helt anderledes, end dem man finder hos 3. TDC har på alle måder hele Danmark som kunder, og det gælder især familier, hvor en god ADSL-forbindelse er nødvendig," siger Per M. E. Christiansen.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies