Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Teaser: Ny OnePlus 3-variant kan være lige på trapperne

Teaser: Ny OnePlus 3-variant kan være lige på trapperne

OnePlus 3 har indtil nu kun kunne fås i én variant, men nu tyder det på, at den ventede Soft Gold-udgave kan være lige om hjørnet.

OnePlus 3 har været ude i lidt over en måned nu, og selvom man siden lanceringsdagen har kunnet spotte to forskellige farvevarianter, en hvid/guld og en sort/grå, så er det kun den sidste, man indtil videre har kunnet bestille.

Den hvide udgave, kaldet Soft Gold, er ellers lige så nem at finde på OnePlus’s side, men altså ikke til at kunne få fat på.

Det billede kan dog snart ændre sig. På det sociale medie, Weibo, har OnePlus i dag teaset et billede af guldfarvede udgave, og det kunne være en meget god indikation af, at den er lige på trapperne, beretter GSMArena.

Læs også: OnePlus 3 i Soft Gold bliver forsinket


Billedet viser Soft Gold-udgaven liggende med fronten nedad, og umiddelbart har vi noget godt i vente. Sammen med billedet følger en kort tekst, der beskriver, hvordan man i de bedste dage også møder de bedste, samt glæden ved dette.

Hvad det skal betyde, kan man kun gisne om, men opdateringen falder meget godt i tråd med, hvad vi tidligere har hørt om lanceringen af denne anden variant.

For lidt over en måned siden svarede medstifter af OnePlus, Carl Pei, nemlig en bruger på Twitter, at vi kunne forvente at se Soft Gold-farven engang sidst i juli. Med andre ord, det er ved at være på tide.

Se vores anmeldelse: OnePlus 3 - En forbløffende god smartphone [TEST]

Skal man således tro disse informationer, så skal vi ikke vente forfærdelig meget længere, før vi kan få løftet sløret for denne nye og helt anderledes OnePlus 3-variant.

Er du interesseret i den nye OnePlus 3, så se vores video nednunder med 5 ting, der er værd at vide om telefonen.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies