Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Tech-giganter mødes med Obama

Tech-giganter mødes med Obama

Opmærksomhed på NSA og ny sundheds-site får nu Obama til at mødes med tech-virksomhedernes topfolk.

For en uges tid siden var amerikanske NSA endnu en gang i søgelyset, da tech-giganterne havde fået nok, og udsendt et brev der skulle fange regeringens opmærksomhed. 

Præster og paladiner bruges angiveligt i jagten på terror

Derudover har Obamas omtalte sundhedspoltik, og dertilhørende hjemmeside HealthCare.Gov, nu eftersigende skabt møde imellem præsidenten og direktører fra de førende teknologi-virksomheder. 

Flere punkter på dagsordenen 
Mødet som løber af stablen idag, kommer en dag efter en dommer har vedtaget, at det såkaldte “NSA phone data collection program” overtræder den amerikanske grundlov. 

Det hvide Hus udmeldte igår “Imorgen vil Præsident Obama møde med direktørerne fra de førende tech-virksomheder, for at diskutere fremskridt med både kapasitet og ydeevne af HealthCare.Gov, og hvordan regeringen bedre kan levere IT-løsninger der fremmer innovation” 

“Mødet skal også omhandle den amerikanske sikkerhed, og de økonomiske påvirkninger der kommer af uautoriserede oplysninger. Sidst men ikke mindst, så vil præsidenten diskutere hvordan hans administration kan gå sammen med tech-sektoren, for at øge økonomi, skabe jobs og løse problemer omkring ulighed for indkomst og social mobilitet”

Blandt firmaer som forventes at deltage i mødet kan nævnes Apple, Twitter, Netflix, Dropbox, Microsoft, Facebook, Google, AT&T, LinkedIn, Yahoo og flere. 

Så må tiden vise om tech-virksomheder reelt kan stå sammen, når der skal kæmpes for en fælles sag. 

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies