”Techtember” presser Apples lanceringsplan

Nye rygter forlyder, at pres fra konkurrenterne får Apple til at splitte deres efterårslancering i to - ”techtember” er skyldneren.

”Techtember” presser Apples lanceringsplan

Rygterne om den næste iPhone, samt en iPad mini kører på fuldt blus, samtidig annoncere konkurrenterne i stribevis datoer for deres næste presseevents.

Det har fået giganten Apple til at opdele produktlanceringen af iPhone og iPad mini i to, det skriver Politiken.dk.

Ifølge dem er hjemmesiden AllThingsD.com, kommet i besiddelse af fortrolige oplysninger fra Apple, der mener at grundet branchens mange planlagte produktlanceringer i september, har de set sig nødsaget til at fordele annonceringen af sine produkter i to, for at få maksimal medieudnyttelse.

Grunden er ”techtember” som flere medier er begyndt at kalde september måned, i netop denne måned er der begyndt en tendens til mange produktlanceringer fra Apples konkurrenter.

Derfor menes det nu at Apple vil lancere den næste iPhone i september, og en iPad mini i oktober, men intet er bekræftet endnu, og flere medier afventer stadig en invitation til det famøse september event.

Læs også:
– Nye billeder tyder på NFC-chip i den næste iPhone
Den nye iPhone 5 – nu er den her, snart
– Teleselskaberne gør klar til ny iPhone med Nano SIM
– iPhone kunder nemmere mål for falske SMS’er

Mere nyt om temaet

Næste kronologiske historie om temaet finder du her. mobilsiden fortsatte historien. 27/8/2012 var der nyt om emnet i en artikel der tunede ind på Den Nye iPhone 5 – nu er den her, snart – Du finder den her. Den absolut seneste udvikling i sagen kan du følge her.