Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Tegning bekræfter dual-kamera og intet jackstik i iPhone 7 Plus

Tegning bekræfter dual-kamera og intet jackstik i iPhone 7 Plus

En skematisk tegning af den kommende iPhone 7 Plus - eller muligvis iPhone Pro - bekræfter, at den får to kameraer bagpå og at jackstikket forsvinder.

Foto: behance.net

Om du synes om det eller ej kan det efterhånden ikke komme som den helt store overraskelse længere, når det lyder, at Apple vil fjerne det 3,5 mm analoge jackstik fra den næste iPhone.

Læs også:  Første billeder af iPhone 7: Minijack-stik og Home-knap forsvinder

Flere og flere rygter har gennem de seneste måneder berettet om den samme historie - at jackstikket snart hører fortiden til, hvilket også er tilfældet i dag. Det er ifølge Apple Insider et japansk magasin, der er kommet i besiddelse af en skematisk tegning over den kommende iPhone 7 Plus.

Foto: macotakara.jp

Eller er der så også tale om en iPhone 7 Plus? Det ses ganske tydeligt, at den kaldes iPhone Pro på billedet, men det kan meget vel være magasinet selv, der har navngivet den dette, efter rygter også har gået på dette.

iPhone 7 Plus eller iPhone Pro: Det ændrer I sidste ende ikke på, at den næste iPhone ganske rigtigt får de to kameraer, som der længe har været indikationer på, og at jackstikket ikke er der længere. Den ekstra plads ser dog ikke til at være udnyttet til at få plads til en ekstra højttaler, hvilket man kunne håbe.

Læs også:  Rygte: iPhone 7 får berøringsfølsom home-knap og vandtæthed

To ting styrker ægtheden af tegningen vist ovenover. For det første ses der meget detaljerede mål på telefonen. Dimensionerne lyder på 158,22 x 7,94 x 7,3 mm, hvilket er så godt som identisk med de sidste to års iPhones Plus-modeller, der måler 158,2 x 77,9 x 7,3 mm.

For det andet stemmer tegningerne overens med et tidligere billede, hvor det ses, at det dobbelte bagkamera stikker en anelse ud og at bagsiden får den samme Smart Connector som de to seneste iPad Pro.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies