Tele-boss: Apple er blevet mere fleksible og mindre arrogante

Mere fleksibilitet og mindre arrogance har gjort det lettere at arbejde sammen med Apple under Tim Cook, lyder det fra fransk teledirektør.

Tele-boss: Apple er blevet mere fleksible og mindre arrogante

I sommeren 2011 satte Tim Cook sig i direktørstolen hos Apple som afløser for Steve Jobs.

Dette skifte har gjort det nemmere for teleselskaber at arbejde sammen med iPhone-producenten, lyder det fra Stephane Richard, der er administrerende direktør for France Telecom-Orange.

– “Apple er blevet mere fleksible, mere opmærksomme på alle andre, sandsynligvis en smule mindre arrogante end de plejede at være,”  sagde Stephane Richard ifølge allthingsd.com under en middag med journalister i Barcelona.

– “Jeg tror, at de formentlig er lidt mere under pres, og det er ganske rart.”

Stephane Richard kom også ind på smartphone-krigen mellem iOS, Android og Windows Phone. Han mener, at det bliver “meget svært” for Microsoft at konkurrere med Apple og Google på denne front.

– “Efter min mening er Nokia-familien god, men der er ikke nogen ‘wow’-effekt,” sagde teledirektøren med henvisning til den Windows-baserede Lumia-serie fra Nokia.

– “Når du har et marked med meget stabile spillere som Apple og Samsung, så er det nødvendigt med en ‘wow’-effekt.”

Mere til sagen

Her finder du efterfølgende nyt og link til de seneste nyheder om temaet. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 26/2/2013 var der nyt om emnet i sagen; Apple har fået patent på 36 nye teknologierKlik her for at åbne artiklen.. Meget er sket siden. Du kan klikke her for sidste nyt i sagen..