Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Teleanalytiker: Skype kan udfordre teleselskaberne

Teleanalytiker: Skype kan udfordre teleselskaberne

Hvis Skype kan tilbyde billig telefoni - også når mobilen ikke er på Wi-Fi - har tjenesten et stort potentiale, lyder det fra teleanalytiker.

Da eBay i 2005 købte Skype, troede mange, at de ville integere det i deres e-handler, så brugerne ville få mulighed for f.eks. at byde på auktioner fra Skype-tjenesten. eBay har dog ikke formået for alvor at drage nytte af ejerskabet.

Ifølge teleanalytiker Torben Rune er det virkeligt store potentiale for Skype-brugerne nu, at tjenesten bliver bedre integreret i mobiltelefonerne.

Han påpeger, at der i dag er mulighed for at lave skype-opkald fra mobilen, men at det kun sker via WiFi-forbindelse. Det skal i stedet kunne ske når som helst - og til rimelige penge.

- "Kan Skype og teleselskaberne samarbejde om en model, som den danske udbyder Vopium allerede har præsenteret i sit koncept, kan Skype hurtigt blive til et billigt alternativ til den almindelige mobiltelefoni," siger Torben Rune til Politiken.


Hvis rygterne taler sandt om, at de to stiftere Janus Friis og Niklas Zennström er blandt de interesserede købere af Skype, mener Torben Rune, at det er fordi, de har nogle gode idéer til en videreudvikling af programmet.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies