Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Telebranchen godt repræsenteret i cykelsporten

Telebranchen godt repræsenteret i cykelsporten

I går blev det offentliggjort det danske lavpris teleselskab Onfone, bliver hovedsponsor for Kyllingens cykelhold.

Onfone har netop indgået en aftale med Michael “Kyllingen” Rasmussen’s cykelhold, Team Christina Watches, for et ukendt beløb. Der er tale om et millionbeløb, som kan blive forhøjet med op til 20 procent, hvis der støttes op om holdet på denne Facebook-side.

“Vi har i dag indgået en aftale om at indtræde, som hovedsponsor for Team Christina Watches - nu Team Christina Watches Onfone. Og samtidig har vi givet Michael Rasmussen håndslag på, at vi rejser os op i pedalerne og går dybere ind i samarbejdet, hvis danskerne viser opbakning til ideen på Facebook”. Det skriver Onfone på deres hjemmeside.

Aftalen mellem Onfone og Team Christina Watches løber indtil videre i ét år, og Onfone ser en del lighedspunkter mellem dem og cykelholdet. Da Onfone som lille virksomhed har vist, man godt kan have succes med at udfordre giganterne, når man har det rette produkt.

Foruden Onfone, så er telebranchen også repræsenteret af HTC på verdensplan. De er sponsor for Team HTC Highroad, som har danske Brian Holm til sportsdirektør.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies