Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Telefoner bruges på toilettet

Telefoner bruges på toilettet

Ny rapport kigger gennem nøglehullet, og afslører amerikanernes hemmeligheder.

Okay, vi indrømmer det; det er ikke ligefrem en overraskende nyhed. Vi havde det lidt på fornemmelsen, men nu viser en ny undersøgelse af amerikanernes brug af mobiltelefoner, at folk bruger deres telefon på toilettet. Det skriver Cellular-news.

Ifølge den nye undersøgelse fra 11mark, så benytter ¾ dele af amerikanerne deres telefon på toilettet. ¼ del indrømmer endvidere, at de ikke går på toilettet uden deres telefon. Der er ikke den store forskel på mænd og kvinders brug af mobiltelefoner på toilettet.

Det virkelig overraskende ved undersøgelsen er at hele 61% besvarer opkald, mens de sidder på toilettet, og hele 41% svarer, at de har ringet op, mens de var på toilettet.

Den slags undersøgelser kan ikke altid overføres til danske forhold, men det vil da undre os meget, hvis ikke også danskerne spiller Wordfeud på toilettet.

Du kan læse flere highlights fra rapporten her

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

ihk 31-01-2012 19:06:02

jeg kan ikke skide mere uden min iPhone. den skal med altid.

derudover kan Appen "Toiletviden" anbefales. så bliver man klogere samtidigt med at man skider :-)

0 0
31-01-2012 12:58:25

Jeg har sgu også min mobil med på wc. Gider da ikke sidde der og kede mig, når jeg kan surfe på nettet. Besvare dog ikke opkald eller ringer op - det gør min mor tilgengæld.
Har sgu også nogle gange min pc med.
Og til jer der tænker "aaad hvor klamt, du får lort på fingrene!" så er vi jo nogle stykker der tørre os med papir og ikke hånden - det skulle du prøve ;)

0 0
Tommy 31-01-2012 14:46:30

der kommer jo stadig bakterier i nærheden selvom du ikke er i direkte kontakt. Baterier kan nemt være luftbåren...

Af samme årsag skal du også vaske hænder - selvom du ikke har tisset på dem.

Jeg tager ikke min telefon med på potten, men derfor skal man nok kunne finde klamme bakterier på den alligevel, får jeg bruger den bl.a. mens jeg laver mad (dog ikke kød og fisk)

0 0
Mette Østerbæk 31-01-2012 14:42:02

Haha, lige nu mangler jeg en "synes godt om-funktion", jeg har ikke min computer med.. Men NÆSTEN altid mobilen. og har før snakket mens jeg tisser, dog KUN mens jeg tisser, og KUN med én bestemt veninde, (som gør det selv)..

0 0
snuden 31-01-2012 14:46:06

Jeg har da oss`min med på det lille hus. Nogle gange sms`er jeg eller taler...dog muter jeg mikrofonen hvis jeg kan fornemme der kommer et "plask". Det tror jeg de fleste gør om de vil være ved det eller ej :-)

0 0
Mazzen 31-01-2012 11:12:07

hvis nogen ringede mig op mens jeg var på toilettet eller håbe omvendt tror sku ikke det vil være nogen hyggelig snak.
"Hej Moar hva laver du" "Jamen hej skat, jeg aaaahhhh er lige på toiletet " DUT DUT DUT"

0 0

Om brug af cookies