Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Telefoni bliver gratis

Telefoni bliver gratis

Skype tjener masser af penge på telefoni i øjeblikket, men alligevel kigger Skype efter nye markeder. For telefoni bliver gratis.

Skype har for alvor fået vind i sejlene. Firmaet regner med, at omkring 100 millioner brugere har programmet installeret på deres computer, og forventningerne til regnskabet er større end nogensinde.

»Vi har fortalt Wall Street, at vi vil runde de 200 millioner kroner i år,« siger Skypes nordiske chef, Jonas Kjellberg til Dagens it.

Der er dog ikke tid til at hvile på laurbærrene. Skypes brugere kan ringe gratis til andre brugere, mens Skype tjener penge, når brugerne ringer til personer uden for netværket. Den indtjening forsvinder dog, mener Jonas Kjellberg.

»Telefoni bliver gratis, så vi vil ikke fortsætte med at tjene penge på Skype Out. Vi må fokusere på nye e-commerce-tjenester,« siger han.

Her er blandt andet integrationen med eBay og betalingstjenesten Paypal vigtig. Der er dog også andet på programmet. En af de største indtægtskilder i øjeblikket er ringetoner, billeder og andre ting, som gør, at brugerne adskiller sig fra andre brugere.

»Vi sælger masser af ringetoner, selvom man kan lægge hvad som helst ind. Det handler om at gøre det praktisk og enkelt. Det er det, som har gjort iTunes så populært. Betalingsviljen er der, hvis man laver en oplevelse,« mener Kjellberg.

Kilde: Dagens it

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies