Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Telegigant dropper Skype-gebyr - hæver dataprisen i stedet

Telegigant dropper Skype-gebyr - hæver dataprisen i stedet

Telias moderselskab, TeliaSonera, vil ikke opkræve et gebyr for IP-telefonitjenester alligevel. Konsekvensen er dyrere abonnementer.

Det var egentlig meningen, at svenske TeliaSonera - moderselskab til Telia i Danmark - ville kræve ekstra penge af kunderne for at benytte Skype og lignende tjenester via mobilnettet.

Nu er de planer imidlertid lagt i graven, skriver ComputerSweden.

Forklaringen er ifølge selskabets kommunikationschef, Linda Timsäter, at 'Skype-gebyret' blev for kompliceret at kommunikere til kunderne.

Pengene kommer dog ind på anden vis. Konsekvensen er nemlig blevet, at selskabets data-abonnementer er steget i pris.

- "Det er mere enkelt at lade IP-telefoni indgå i abonnementet. Vi ønsker, at det skal være enkelt for kunderne," siger Linda Timsäter til ComputerSweden.

Prisstigningen skulle dreje sig om op til 30 kroner om måneden, hvilket angiveligt vil give TeliaSonera en indtægt på op imod 200 millioner svenske kroner årligt.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Gizmo 28-09-2012 11:26:17

Det vil kun betyde flere bruger skift over til 3 eller oister, når telia mister bruger, så mister telia omsætning, omkostning per bruger blive kun dyr. Det giver kun dyre pakke til eksisterende telia bruger og sur kunder, og man vil ikke se skygge af 200 millioner svenske kroner årligt, telia har mere at tabe end at vinde. Rigtig dum beslutning af telia.

0 0
Kim 28-09-2012 15:21:29

Læs nu artiklen :)

Selvom danske medier er vilde med at skrive historier om Teliasonera i Sverige, som om at de handlede om Telia i Danmark, så er artiklen faktisk ret klar omkring det faktum, at den handler om Sverige.

0 0
Om brug af cookies