Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Teleindustriens direktør sat på plads

Teleindustriens direktør sat på plads

Teleindustriens direktør sat på plads af IKT-chef fra Vejle Sygehus, i sag om mobildækning ved hospitalet.

Teleindustriens direktør Jakob Willer måtte sluge sine egne ord, efter fejlagtig udtalelse om mobildækningen omkring Vejle Sygehus.

Jakob Willer havde udtalt, at det stod særligt dårligt til med dækningen omkring Vejle Sygehus, fordi Regionerne ikke ville samarbejde med teleselskaberne.

 - ”Hvorfor har vi eksempelvis ikke mobildækning fra Vejle Sygehus? Det har vi ikke, fordi det ikke er lykkedes at blive enige med sygehuset om, hvad det skal koste. Det var simpelthen for dyrt, så vi kom ikke derop,” sagde Jakob Willer tidligere, ifølge Computerworld.

Efter Willers udtalelse siger sygehusets IKT-chef Kenneth Seerup Jørgensen, at han er forundret over Willers udtalelse og oplyser at der på sygehuset er master fra både TDC, Telenor og 3.

Herefter trækker Jakob Willer i land, og oplyser, at der rigtig nok er master til 2G, men præciserer nu, at der i forbindelse med udvidelse til 3G blev krævet en stor prisstigning fra sygehuset, hvorfor det ikke blev etableret.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Mogens Christensen 08-05-2013 08:10:23

Jeg skulle afvige en blodprøve den anden dag o sad og ventede. Der var fint 3G signal og jeg surfede og læste nyheder mens jeg ventede (TDC netværk) så no problem.

0 0
Robert 07-05-2013 19:05:58

Jeg kan rigtig nok se at han er blevet sat vildt på plads. Faktum er vel stadigvæk er det har været for dyrt.

0 0

Om brug af cookies