Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Telenor - en kundemagnet i Danmark

Telenor - en kundemagnet i Danmark

Sonofon og Cybercity havde fremgang i andet kvartal 2007. Antallet af mobilkunder voksede til 1.468.000. Men selskabet forventer en yderligere stigning.

Det går godt!

Administrerende direktør for Sonofon og Cybercity, Henrik Clausen udtaler, at man regner med en fortsat udvikling i den rigtige retning. Med købet af Tele2 forventer man en yderligere stigning, som i hvert fald varer 2007 ud. Det, som man i høj grad satser på, er kombinationen af mobiltelefoni og bredbånd.

Kigger man separat på Sonofon, så tegnede de sig i andet kvartal i 2007 for en vækst på 4%, sammenlignet med forrige års kvartal. Antallet af mobilkunder voksede i andet kvartal med 30.000, så det samlede antal nu var på 1.468.000. Dette tal indbefattede således også CBB Mobil-kunder.

En af de ting, man i Sonofon har satset på, er at uddanne specielt personale, som forhandler Sonofons produkter blandt andet i Føtex. Disse skal kunne besvare specifikke spørgsmål om abonnementer og selve produktet. Derigennem opnår man også en tættere kontakt til kunderne, også i provinsområderne.

Desuden sælges Sonofons produkter også i Cybercity. Hvad angår Cybercity som separat selskab, formåede de at afslutte andet kvartal i 2007 med en vækst på 23%.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies