Telenor flår pengene fra dig i udlandet

I EU-landene betaler Telenor-kunderne seks gange mere for datatrafikken, end selskabet køber den ind for.

Telenor flår pengene fra dig i udlandet

Avancen for datatrafik er steget helt vildt efter EU har påtvunget teleselskaberne at handle datatrafik indbyrdes til en pris på 9,40 kroner pr. megabyte inklusiv moms.

Det vil sige, at Telenor nu køber en megabyte for 9,40 kroner, mens Telenors kunder stadigvæk skal betale 56,25 kroner for en megabyte.

Telenors pris for datatrafik er omkring tre gange højere end de andre danske teleselskaber, hvilket også får Telenor til at love et kraftigt prisfald i september måned.

 – “Vi anbefaler vores kunder ikke at bruge det, men at finde en WLAN-forbindelse i stedet, for ellers får man en meget stor regning, uanset om prisen er 20 eller 56 krone”, lyder forklaringen fra Telenors produkt- og markedsudviklings direktør Henrik Skov til Politiken.

Redaktionen fastholder fokus på sagen

Tiden står ikke stille og det gør emnet heller ikke. Her får du den efterfølgende udvikling om temaet. mobilsiden fortsatte historien. Allerede d. 22/7/2009 kørte vi en opfølgning med en artikel omkring emnet Telenor laver oprydningsudsalg på iPhone 3G – Historien bringes videre her. Se også de seneste nyheder om emnet her.