Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Telenor flår pengene fra dig i udlandet

Telenor flår pengene fra dig i udlandet

I EU-landene betaler Telenor-kunderne seks gange mere for datatrafikken, end selskabet køber den ind for.

Avancen for datatrafik er steget helt vildt efter EU har påtvunget teleselskaberne at handle datatrafik indbyrdes til en pris på 9,40 kroner pr. megabyte inklusiv moms.

Det vil sige, at Telenor nu køber en megabyte for 9,40 kroner, mens Telenors kunder stadigvæk skal betale 56,25 kroner for en megabyte.

Telenors pris for datatrafik er omkring tre gange højere end de andre danske teleselskaber, hvilket også får Telenor til at love et kraftigt prisfald i september måned.

 - "Vi anbefaler vores kunder ikke at bruge det, men at finde en WLAN-forbindelse i stedet, for ellers får man en meget stor regning, uanset om prisen er 20 eller 56 krone", lyder forklaringen fra Telenors produkt- og markedsudviklings direktør Henrik Skov til Politiken.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jeppe 23-07-2009 20:39:33

"[...]for ellers får man en meget stor regning, uanset om prisen er 20 eller 56 krone" Hvilken lam udtalelse er det? Det er da ikke lige meget om den koster 20 eller 56 det er over det dobbelte??
Så hvis man absolut lige skal bruge det, og man bruger 5mb, så er det lige meget om regning er på 280 kr eller 100 kr, fordi det begge to er alt for meget for lidt datatrafik?

0 0

Om brug af cookies