Telenor: Forventer iPad med europæisk 4G

Den nye iPad understøtter ikke LTE i Danmark, men det kommer på et senere tidspunkt, lyder vurderingen fra Telenor.

Telenor: Forventer iPad med europæisk 4G

Når iPad-hungrende danskere lige straks får mulighed for at erhverve sig nyeste udgave af den populære tablet, er det uden udsigt til at få glæde af det lynhurtige LTE-netværk – i folkemunde døbt 4G.

Det er imidlertid kun et spørgsmål om tid, lyder vurderingen fra Telenor i Norge. Informationschef Anders Krokan forventer således ikke, at Apple vil fortsætte med at ignorere udbredelsen af LTE i Europa.

– “Apple bekræfter, at den nye iPad, som kommer til Europa leveres med større for LTE på 1700- og 2100-frekvenserne. Det vil sige, at den ikke understøtter LTE i vores netværk foreløbig,” siger Anders Krokan ifølge itavisen.no og tilføjer:

– “Vi forventer imidlertid, at Apple på et senere tidspunkt vil levere en iPad, som vil kunne benyttes på LTE-netværk i Norge, men har ikke fået bekræftet dette.”

Den nye iPad, som bliver frigivet i Danmark fredag, understøtter kun 4G/LTE i USA og Canada.

Det næste i sagen

Der er kommet nyt til sagen. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 21/3/2012 publicerede redaktionen en artikel om Har The new iPad varmeproblemer? – Læs videre her. Redaktionen har fokus på tematikken. De seneste nyheder finder du her.