Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Telenor: Forventer iPad med europæisk 4G

Telenor: Forventer iPad med europæisk 4G

Den nye iPad understøtter ikke LTE i Danmark, men det kommer på et senere tidspunkt, lyder vurderingen fra Telenor.

Når iPad-hungrende danskere lige straks får mulighed for at erhverve sig nyeste udgave af den populære tablet, er det uden udsigt til at få glæde af det lynhurtige LTE-netværk - i folkemunde døbt 4G.

Det er imidlertid kun et spørgsmål om tid, lyder vurderingen fra Telenor i Norge. Informationschef Anders Krokan forventer således ikke, at Apple vil fortsætte med at ignorere udbredelsen af LTE i Europa.

- "Apple bekræfter, at den nye iPad, som kommer til Europa leveres med større for LTE på 1700- og 2100-frekvenserne. Det vil sige, at den ikke understøtter LTE i vores netværk foreløbig," siger Anders Krokan ifølge itavisen.no og tilføjer:

- "Vi forventer imidlertid, at Apple på et senere tidspunkt vil levere en iPad, som vil kunne benyttes på LTE-netværk i Norge, men har ikke fået bekræftet dette."

Den nye iPad, som bliver frigivet i Danmark fredag, understøtter kun 4G/LTE i USA og Canada.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

felixen 22-03-2012 18:32:23

Det er næsten dumt af Apple nu, hvis de re-releaser 3. gen. med Europæisk 4G LTE understøttelse. Der vil være for mange klager, og jeg tvivler på de vil være flinke nok til at lade de hurtige, loyale kunder bytte deres gamle 3 gen. til en ny 3 gen.

De dummede sig nok ved ikke at lave en Europa venlig iPad 3. gen., men jeg tvivler på at Europa får iPad på 4G før næste års udgave.

0 0

Om brug af cookies