Telenor fyrer 30 medarbejdere i dag

På grund af et forventet pres på omsætning og indtjening i 2012, har Telenor valgt at fyrer 30 medarbejdere i dag.

Telenor fyrer 30 medarbejdere i dag

Mobilpriserne er faldet markant det sidste 1½ år, men samtidig fortsætter efterspørgslen efter nye produkter og services og en optimering af netværket.

Det kræver massive investeringer og en konstant optimering af virksomhederne. Det er grunden til, at Telenor i dag er nødt til, at fyrer 30 medarbejdere.

“Den priskrig, som vi har set på markedet i 2011, vil slå fuldt igennem i 2012, og der er derfor behov for at reducere omkostningerne yderligere for at nå vores finansielle målsætninger”, siger Jon Erik Haug, administrerende direktør i Telenor. 

“Det betyder desværre også, at vi må afskedige godt 30 medarbejdere” fortsætter Jon Erik Haug. 

I fælge en pressemeddelelse fra Telenor, får alle opsagte medarbejdere, tilbudt et skræddersyet program med samtaler og rådgivning, som hjælp til at komme videre i karrieren.

Mere om fortællingen

Næste historie om emnet er også interessant. mobilsiden gik videre med sagen. 18/1/2012 fulgte redaktionen op med fortællingen Telenor går under jorden – se fremtidens teknikskab – Forstættelsen om temaet kan læses her. Redaktionen har fortsat interesse for emnet. Læs seneste nyt om Telenor..