Telenor har Danmarks bedste netværk

Efter er større sammenlægning med Telias master i 2013 har Telenor nu fået testet deres netværk og resultatet er klart

Telenor har Danmarks bedste netværk

TDC har ofte været det selskab man skulle gå til hvis de andre selskaber havde dårlig dækning. TDC dækkede nemlig 95% af Danmark, men efter at Telenor og Telia har lavet en samarbejdsaftale og har lagt deres netværk sammen, så er Telenor nu det bedst dækkende selskab med 99%.

Men dækning er ikke alt. Hastighed er en vigtig parameter og da Danmark Tekniske Institut lavede en undersøgelse for Telenor var Telenor også helt i top her. Selvom Telenor betalte for DTI’s undersøgelse er testen meget troværdig da DTI per princip ikke selv vil kåre noget vinder.

Når man ser test resultaterne behøver DTI dog ikke at kåre nogen vinder for Telenor er nummer 1 i næsten samtlige test. Kun et par enkelte gange skulle de dele førstepladsen med partneren Telia. Du kan læse samtlige resultater i en letforståelig 36 siders pdf fil her

Telenor er lige et tand bedre end Telia, fordi Telenor har nogle eksklusive master som kun de bruger og dermed dækker Telenor et par procenter mere end Telia.

Telenor vil gerne bevise deres værd og derfor kan du få 200bm gratis data hver måned. Læs mere om det tiltag her

Testen viser også TDC og 3’s svagheder. Bor du i Nord eller midjylland, så er Telenor værd at overveje næste gang du skal skifte teleselskab.

Telenor, test, DTI

Efter at Telenor og Telia deler en masse telemaster, overvejer du så dem til dit næste mobilkøb?

Redaktionen fastholder fokus på sagen

Redaktionen følger op med den seneste udvikling om emnet. mobilsiden gik videre med sagen. 20/2/2014 publicerede redaktionen nyheden; Europæiske løjper præget af SMS-storm og data-laviner – Den videre historie om temaet finder du her. Få også seneste nyt om sagen her.