Telenor: Ingen dato for app-køb via mobilregningen endnu

Telenor tilbyde app-køb via mobilregningen i Google Play til svenskerne, udmeldingen om Danmark er begrænset - læs den her.

Telenor: Ingen dato for app-køb via mobilregningen endnu

Telenor indgik i november 2011 samarbejdsaftalen med Google, der i dag gør at det muligt at tilbyde skræddersyet indhold fra Google Play til kunderne af teleselskabet. 

– Telenor og Google i samarbejde – egen sektion i Google Play

Det første skridt i samarbejdet blev taget for nyligt da Google og Telenor i Sverige offentliggjorde at de nu ville tilbyde betaling af applikationer via telefonregningen.

– App-køb via telefonregningen er på vej til danske Telenor-kunder

Funktionen blev samtidig annonceret som værende undervejs til det danske marked, men det er stadig uvist hvornår den lander herhjemme ifølge Telenor.

– ”Danmark er en del af ”betal via telefonregningen”-projektet men vi kan ikke udtale os om datoer for den danske lancering endnu. Vi kigger på funktionen og vil melde mere ud når vi nærmer os en lancering”, siger Tom Lehn-Christiansen fra Telenor til Mobilsiden.dk

Sidste tilføjelse til historien

Siden redaktionen kørte denne nyhedsartikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fulgte op på sagen. 24/10/2012 fulgte redaktionen op med nyheden; Telenor og Google i samarbejde – egen sektion i Google Play – Næste artikel om temaet finder du her. Se også de seneste nyheder om temaet her.