Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Telenor-kunder får fri tale og SMS i hele EU

Telenor-kunder får fri tale og SMS i hele EU

Nu kan du kvit og frit ringe og sende SMS'er hjem til Danmark under sommerens rejser med Telenors "Fri+"-abonnementer.

Telenor tager i dag konkurrencen op med teleselskabet 3 ved at introducere fri tale og SMS i henholdsvis Norden og alle 28 EU-lande alt efter hvilket "Fri+"-abonnement, kunderne har. Det skriver Telenor i en pressemeddelelse.

Læs også: Telenor bringer 1-kroners mobilen tilbage

Hvis du har de to mindste "Fri+" abonnementer med enten 3 eller 8 GB data, behøver du ikke længere bekymre dig om en dyr mobilregning, hvis du skal på sommerferie i Norden. Her fjerner Telenor nemlig de dyre roamingafgifter for tale og SMS-beskeder i Norge, Sverige, Finland og Island.

Telenor kan også glæde dig med, at de 3 og 8 GB data i de to abonnementer nu opgraderes til henholdsvis 5 og 10 GB data uden ændringer af priserne. FRI +5 GB koster fortsat 179 kroner, mens FRI +10 GB koster 199 kroner.

Gælder også EU med det største abonnement

Hvis du har det største "Fri+"-abonnement hos Telenor med 20 GB data, er der endnu bedre nyheder forude. Her får du ikke kun samme fri tale og SMS i de 4 ovenstående lande. Det gælder også i hele EU, som tæller følgende 25 ekstra lande:

Belgien, Bulgarien, Cypern, Estland, Frankrig, Grækenland, Irland, Italien, Kroatien, Letland, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Polen, Portugal, Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn og Østrig.

Læs også: Telia og Telenor færdige med historisk sammenlægning

I det største abonnement bliver du heller ikke snydt for en opgradering af datamængden, hvor de hidtidige 20 GB nu bliver til 30 GB – igen med uændrede priser. Prisen for det største abonnement, FRI +30 GB, lyder på 299 kroner.

Øget konkurrence om fri udlandsforbrug

Dermed intensiveres konkurrencen blandt de danske teleselskaber om at tilbyde forbrug i de mange udlande uden at kunderne skal frygte en skyhøj mobilregning.

Læs også: 3 udvider med gratis roaming til 5 rejsemål sydpå

3 har med sin 3LikeHome-ordning i nu 1 år tilbudt tale, data og SMS rundt omkring i verden uden beregning og har for blot en uge siden føjet 5 yderligere lande til samlingen, der nu tæller 24 lande.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies