Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Telenor lægger Bibob sammen med CBB

Telenor lægger Bibob sammen med CBB

Teleselskabet Telenor lægger sit ene lavprisselskab, Bibob, under det andet, CBB. Se hvad det får af betydning for dig som kunde.

Telenor er ejer af to forskellige teleselskaber, hvis du er på udkig efter billige abonnementer: Bibob og CBB. Det bliver dog snart til et enkelt, for Telenor skriver nu i en pressemeddelelse, at Bibob bliver slået sammen med CBB.

Helt konkret vil sammenlægningen finde sted mandag den 22. februar, og heldigvis vil det ikke få nogen umiddelbare konsekvenser for dig - både som Bibob- og CBB-kunde.

Du beholder nemlig dit eksisterende SIM-kort og skal ikke foretage dig noget, lige som dit abonnement forbliver uændret.

Læs også: Telenor sætter prisen op og fjerner et abonnement

Derfor er der også mere tale om et navneskift, da det er samme it- og kundeservicesystemer, der i forvejen benyttes for de to lavprisselskaber. Den eneste forskel bliver, at selvbetjening naturligvis komer til at foregå på CBB’s hjemmeside. I den forbindelse vil du som Bibob-kunde modtage yderligere informationer i en e-mail, oplyser Telenor.

"Vi er på en strategisk rejse for at forenkle hele Telenor, så det bliver så enkelt som muligt for kunderne at handle med os og så enkelt som muligt for os selv at drive forretning. Vi har reduceret antallet af produkter, vi er i gang med en omlægning af it-systemerne, og nu nedlægger vi så et af vores brands for at koncentrere os om at dyrke og finpudse to knivskarpe og stærke telebrands, nemlig Telenor og CBB. Vi glæder os til at byde Bibob-kunderne velkommen til CBB-familien," siger Telenors adm. direktør Jesper Hansen.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies