Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Telenor lancerer Roam Away og opgraderer alle abonnementer

Telenor lancerer Roam Away og opgraderer alle abonnementer

Telenor lancerer en helt ny og billigere portefølje af abonnementer med fokus på data sammen med tjenesten Roam Away til data, SMS og tale i 36 lande.

Foto: Telenor.dk

Hvis du er en flittig bruger af mobildata og også ønsker at kunne surfe løs rundt omkring i Europa uden at ende med en skyhøj mobilregning, er Telenors nye portefølje af abonnementer et kig værd.

Læs også: Telenor lægger Bibob sammen med CBB

I dag sorterer Telenor nemlig ud i flere af dets abonnementer, lige som du kan glæde dig over, at de opdaterede abonnementer får føjet endnu mere data til samtidig med at prisen falder på flere. Sidst, men ikke mindst, er der gratis roaming med data, SMS og tale i 36 lande i Europa til de fleste af abonnementerne.

"Vi vil gøre det simpelt at være kunde hos Telenor, og derfor lancerer vi nu en simpel portefølje, som tager udgangspunkt i vores kunders behov. Vi kan se, at danskerne går amok i data, fordi særligt tv- og musikstreaming trækker meget data. Derfor er der fyldt godt op med data i pakkerne," siger Telenors kommercielle direktør Lars Thomsen.

For et år siden lancerede Telenor sit første tiltag til at give kunderne gratis roaming i 28 EU-lande, men det gjaldt kun for SMS og tale. Du har altså ikke bekymringsfrit kunne se en film eller browse på farten under sommerferien med Telenors abonnementer - men det kan du nu.

Læs også: Telia og Telenor: Vi skruer op for 4G-hastigheden

Den nye ordning Roam Away er nemlig inkluderet i to ud af Telenors tre opgraderede abonnementer til enkeltpersoner og ikke mindst de to familieabonnementer. Roam Away-ordningen betyder, at du får fri tale/SMS samt 10 GB data i 36 europæiske lande. Lige som hos 3 kan du ikke roame med den samme mængde af mobildata, som dit abonnement indeholder til brug i Danmark. De 36 lande i Europa er:

Belgien Irland Monaco Slovakiet
Bulgarien Island Montenegro Slovenien
Cypern Italien Nordirland Spanien
England Kroatien Norge Sverige
Estland Letland Polen Tjekkiet
Finland Liechtenstein Portugal Tyskland
Frankrig Litauen Rumænien Ungarn
Grækenland Luxembourg Serbien Wales
Holland Malta Skotland Østrig

Mere data til en lavere pris

I de seneste måneder er der set prisstigninger hos de fleste teleselskaber – Telenor inkluderet, men nu skærer teleselskabet en del af prisen og opgraderer samtidig mængden af data for at nå ud til de mange datahungrende kunder, der streamer løs som aldrig før. De nye abonnementer er som følger:

Her er Telenors nye abonnementer:
FRI+ 5 GB til 179,- opgraderes til FRI+ 10 GB til 149,-.
FRI+ 10 GB til 199,- opgraderes til FRI+ 20 GB til samme pris og inkluderer nu Roam Away i 36 lande.
FRI+ 30 GB til 299,- opgraderes til FRI+ 40 GB til 249,- og inkluderer nu Roam Away i 36 lande.
FRI+ 10 GB Familie til 199,- opgraderes til FRI+ 20 GB Familie til samme pris og inkluderer nu Roam Away i 36 lande.
FRI+ 30 GB Familie til 299,- bliver til FRI+ 40 GB Familie til 249,- og inkluderer nu Roam Away i 36 lande.

Det betyder, at BASIS Smart til 129 kroner med 2 GB data, 10 timers tale og fri SMS/MMS udgår sammen med FRI+ 5 GB Familie til 179,- med 5 GB data, fri SMS/tale i Norden og fri MMS i Danmark.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies