Telenor laver oprydningsudsalg på iPhone 3G

Frem mod premiere-dagen for den nye iPhone 3G S giver Telenor et nedslag i prisen ved køb af den gamle model.

Telenor laver oprydningsudsalg på iPhone 3G

Telenor har skudt gang i et oprydningsudsalg for at få solgt nogle af de ‘gamle’ iPhone-modeller, inden det går løs med den nye 3G S. Således er der mellem 400 kr. og 500 kr. at spare ved køb af iPhone 3G 16 GB.

Den største besparelse finder man på køb med et XXL-abonnement og en surf-pakke, der giver fri tale, fri sms, fri mms og 10GB data. Her bliver mindsteprisen for de første seks måneder 5.786 kr., hvilket svarer til en nedsættelse på 500 kr.

Hvis man køber en iPhone 3G sammen med et Shaker Super-abonnement, sparer man 400 kr. i forhold til tidligere. Nu er mindsteprisen for de første seks måneder 4.486 kr. For pengene får du hver måned 5.000 sms, 500 mms, 300 minutters taletid og 500MB data.

Telenor oplyser til Mobilsiden.dk, at de ovennævnte priser kun gælder ved køb via telenor.dk, da online-rabatten er indregnet. I Telenors fysiske butikker er prisen 100 kr. højere.

Efterfølgende om temaet

Vi blev slet ikke færdige med emnet. mobilsiden har holdt fast i temaet. 6/7/2009 pustede redaktionen nyt liv til historien med fortællingen om Telenor på verdenskortetKlik her for at gå til artiklen.. Meget er sket siden. Du kan klikke her for seneste nyt i sagen..