Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Telenor lukker mobilhuller i Vestjylland

Telenor lukker mobilhuller i Vestjylland

To nye mobilmaster lukker mobilhuller i det vestjyske. Det skulle give bedre 2G- og 3G-dækning.

Såkaldte mobilhuller i Udkantsdanmark er et stort problem for områdernes kommuner.

Derfor har blandt andet Ringkøbing-Skjern Kommune tidligere har holdt dialogmøder med telebranchen omkring problemerne, og Dagbladet Ringkøbing-Skjern har ligefrem opfordret læsere til at hjælpe med at kortlægge mobilhuller i kommunen.

Problemer med mobilhuller har ligeledes gjort, at flere kommuner har talt om, at staten skulle gribe ind og kræve bedre dækning i yderområderne.

- Regionsrådsformand: Staten skal sikre mobildækning


For at forbedre dækningen har Telenor nu opsat to ekstra mobilmaster i det vestjyske. Det skriver TVmidtvest, der citer Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

De nye mobilmaster er placeret mellem Ringkøbing og Videbæk samt mellem Videbæk og Skjern. Det skal give forbedre 2G- og 3G-dækning i områderne.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Belgarion 04-12-2012 14:53:29

Her hvor jeg arbejder på et røde kors asyl center på Amager , er der så dårlig forbindelse at man tror det er løgn, er et stort hul, men ok har også skov omkring os, men 90% af tiden er der ingen forbindelse overhovedet. Og der hvor jeg bor i Farum er der også sindsyg dårlig forbindelse. og ja det er telenor. Men på mit arbejde er det dårligt for alle selvskaber, ingen har signal.

0 0
05-12-2012 10:15:45

jeg er af den opfattelse at jeg heller vil have ordentlig dækning på 3g end at de udbygger 4g.
og med ordentligt dækning mener jeg såvel ud som ind i de områder hvor der bor mennesker samt på de større veje i hele Danmark..

men måske staten denne gang holder licenshaverne op på kravet om dækningsgraden

0 0
Bjarke Hansen 04-12-2012 19:16:10

Ja der er utroligt meget at se til foro Telenor hvis de skal lukke alle små huller.. Sådan er det hos alle selvskaber.. og stadig i københavnsområdet.. Fx på motorring 4, har alle andre end telenor placeret master på 2 højspændingsmaster og en mobilpæl.. Telenor har kun en 2g mast i nærheden

0 0

Om brug af cookies