Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Telenor mister massevis af kunder

Telenor mister massevis af kunder

Priskrigen presser teleselskabet Telenor, der har mistet 33.000 kunder i årets første tre måneder.

Onfone skød for alvor priskrigen på telefoni i gang med deres massive kampagne, der har strisseren fra Samsø, Lars Bom, som hovedperson.

Priskrigen gør ondt på Telenor, der netop har offentliggjort regnskab for første kvartal af 2011. Heraf fremgår det, at 33.000 mobilkunder har forladt selskabet i de første tre måneder af året.

Samlet set er kundedatabasen skrumpet fra 2.014.000 til 1.981.000 kunder. Det betyder samtidig, at Telenor mistede 50 millioner kroner af omsætningen i mobilforretningen, i forhold til fjerde kvartal 2010.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Ole Mortensen 07-05-2011 07:56:49

Telenor har en alt for elendig dækning,derfor taber de kunder.
Unotel ved man hvad er,(superdækning)god service,altid flink behandling.

0 0
Kim Harder 07-05-2011 09:21:21

Jeg er nu ikke så sikker på, at Unotel har så god en dækning, da de bruger TDC's net og er en del af TDC. De er et kontor hos TDC lige som YouSee

0 0
Kim Harder 06-05-2011 12:02:21

Hvis jeg kikker på Telnor set fra bredbåds siden, så forstår jeg godt, at de mister kunder. De er desværre gået i stå i udviklingen. Hvis det samme gør sig gældende inden for mobiltelefoni, ja så vil det gå den gale vej. Det er rigig synd, da de ellers har en super god kundeservice. Håber at ledelsen inde for Telenor snart vågner op, så der kan komme gang i forretningen igen med opadgående kunde tal. De skulle måske også kikke på hvordan deres daterselskab CBB har skruet tingende sammen. Endvider så ville det være rat om man snart for udvidet mobildækningen, til at gælde hele Danmarkskortet helt ud til Vesterhavet og inde midt i jylland. Jeg kan stadig finde mange steder hvor min mobiltelfon går ned på 0 signal.

0 0
Zeb 06-05-2011 10:10:37

Det er ikke mere end et par nætter siden jeg sad og sammenlignede abonnementer - smed det hele ind i et excel ark og sammenlignede 2-timers pakker eller det der kom nærmest. Ud fra min uvidenskabelige opgørelse får man faktisk mest for pengene hos Telenor (i forhold til Onfone - ikke samlet) Det er ud fra en formodning om at man ikke ringer for mere end de 2 timer der er inkluderet. Begge har fri sms/mms, men man får kun 200MB data hos Onfone med en 1024/384 forbindelse mens man får 3GB med 5/1,4 forbindelse hos Telenor. Det var så væsentlig en forbedring at det overskyggede den højere pris (Telenor: 180/mnd + 0,59 per minut efter to timer vs. 99/mnd + 0,50 pr minut efter 2 timer)

Det kan seriøst betale sig at undersøge tingene grundigt, for de der 2 timers pakker til 99kr er måske ikke ret forskellige, men de har så lav grænse for inklusiv data, at det nemt kan blive interessant med nogen af de lidt dyrere. Eks. er Oisters mindste pakke til 129 men det er til gengæld 5GB data og 5timer tale.

Har dog ikke indregnet vurdering af de forskellige net og data-hastigheder andet end dem der er opgivet af operatøren (som vi alle ved næsten aldrig holder), så det er ikke 100% gennemskueligt selv efter alle officielle tal er sammenlignet.

Anyway det korte af det lange: De store har været for langsomme til at komme med deres pakker, og de er for kryptiske at forstå, derfor er folk flygtet til selskaber der ikke nødvendigvis er specielt meget billigere.

Næste bliver at sammenligne 5timers pakker. Har en fornemmelse af at Oister også vinder her når de vandt 2-timers kampen med deres 5-timers pakke. Er bare ikke sikker på jeg stoler på deres data hastigheder efter at have læst kommentarer om 3's net der er overbelastet.

0 0
evilguy 07-05-2011 11:07:41

@Zeb: Hvordan er du kommet frem til at Telenor er billigere end Onfone?
Hvis vi tager en 2 timer pakke ved begge selskaber og sammenligner:
1. Onfone er sekundafregnet - Telenor er minutafregnet
2. Telenor er minutafregnet i både i selve pakken og når man overskrider pakken.
3. 2 timers pakken med fri sms og MMS er 31 kr. billigere hos Onfone end hos Telenor. Onfone er ovenikøbet 200 MB data med i prisen.
4. Tager vi ovenstående og tilføjer 3 GB data hos både Telenor og Onfone, så er Onfone stadigvæk billigst vha. deres datatrappe. Telenor koster kr. 180 og Onfone koster kr. 174, med 200 mb + 3 GB data (datatrappen)
5. Onfone har gratis Onfone til Onfone samtaler - det har Telenor ikke
6. Billig udenlandstelefoni til fastnettet i 70 lande hos Onfone - det har Telenor ikke
7. Telenor vinder på minuttaksten udover de inkluderede minutter i pakken. Her tager Onfone 60 øre i minutter og Telenor tager 59 øre pr. minut. Men Telenor fakturerer pr. minut og Onfone er igen klart billigst.
8. Telenors datapakke har en hurtigere hastighed end hos Onfone. Men på en smartphone er forskellen minimal og da Telenors netværk alligevel ikke når i nærheden af 5 mbit download hastighed i langt de fleste byer i Danmark...

Onfone er stadigvæk en klar vinder!

0 0

Om brug af cookies