Telenor og Telia forbedrer mobildækning på Sjælland

Udbygningen af Telia og Telenors mobilnetværk fortsætter og fra i dag er der bedre dækning ved Slagelse, Ringsteed og Skælskør.

Telenor og Telia forbedrer mobildækning på Sjælland

Udbygningen af Telia og Telenors mobilnetværk fortsætter, og fra i dag vil kunder omkring Slagelse, Ringsted og Skælskør opleve bedre mobildækning.

I nat blev selskaberne færdige med sammenlægningen af 3G-mobilnetværket i området.

 – ”I området Slagelse, Ringsted og Skælskør har vi forøget antallet af master med 33 procent, hvilket mange af vores kunder f.eks. vil mærke, når de går på nettet fra deres smartphone eller tablet. Her vil dækningen være bedre både indendørs og udendørs. Mange vil også opleve færre afbrudte samtaler,” siger Richard Stigaard, der er netværksdirektør hos Telenor.

For Telenors vedkommende er de i Slagelse og omegn gået fra 37 til 50 3G-mobilmaster og i Ringsted-området er de gået fra 37 til 49 master.

Hele den landsdækkende 3G-sammenlægning forventes at blive afsluttet i april måned næste år.

Du kan følge udviklingen af netværkssammenlægningen på Telenors hjemmeside.

Seneste nyt i sagen

Vores redaktion har fulgt sagen og her er de seneste opdateringer. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. 25/9/2013 pustede redaktionen nyt liv til historien med nyheden; Telia og Telenor-netværket dækker nu Bornholm – Artiklen kan du læse her. Emnet er absolut ikke dødt. Klik her for at læse de seneste nyheder..