Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Telenor og UNICEF bliver globale

Telenor og UNICEF bliver globale

Teleselskabet og den humanitære organisation gør nu deres samarbejde globalt for at gøre forholdene for verdens børn bedre.

Telenor og UNICEF har tidligere arbejdet sammen lokalt om forskellige projekter, men nu har de to organisationer slået sig sammen på globalt niveau for børnenes skyld. Telenor lægger 3,6 millioner norske kroner, godt 3,2 millioner danske kroner, i UNICEF de næste fem år

Pengene skal primært gå til projekter, der skal fremme vilkårene for børn i asiatiske lande, hvor Telenor har forretning.

Ud over en monetær hjælpende hånd vil Telenor også hjælpe med at udvikle tekniske løsninger, der kan være med til at fremme børns rettigheder.

Innovation giver fremskridt

Koncernchef for Telenor Jon Fredrik Baksaas og generaldirektør for UNICEF Anthony Lake mødtes for at drøfte, hvordan mobilteknologi bidrager til innovative løsninger i UNICEFs arbejde med børns rettigheder.

”Innovation skaber enorme fremskridt for børn, ikke bare for at nå børnene, men også for at give dem værktøjer, der kan være med til at forbedre deres liv og få deres stemmer hørt,” siger Anthony Lake.

Af tidligere UNICEF-projekter Telenor har støttet lokalt kan blandt andet nævnes sundhedsoplysning i Thailand, bekæmpelse af børnearbejde i Bangladesh gennem uddannelse og en styrkelse af sundhedstjenester i Serbien.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies