Telenor opretter iPhone 5-interesseliste

Vil du have den næste iPhone? Så er Telenors nye interesse-liste måske et sted at starte.

Telenor opretter iPhone 5-interesseliste

Lad os starte med at slå fast, at der INTET officielt er om en ny iPhone! Apple har indkaldt til et pressemøde tirsdag den 4. oktober 20101med overskriften “Lets talk iPhone”. Men de siger IKKE, at der kommer en ny iPhone.

De fleste forventer alligevel lanceringen af en ny smartphone fra Apple, inklusive Telenor, der har lavet en såkaldt “interesseliste” på Facebook.

– “Alle interesserede kan skrive sig op til den forventede nye iPhone. De, der skriver sig op, vil udover at stå på interesselisten til den nye telefon, løbende modtage informationer om den nye iPhone, så snart vi ved mere, ” skriver Telenor i en pressemeddelelse.

Mandag morgen bliver de interesserede, der omfatter 1942 medlemmer, dog mødt af beskeden, at siden er på standby på grund af tekniske problemer.

Eksternt link:

Telenors iPhoneside på Facebook 

Opfølgning af sagen

Her får du den kronologiske fortsættelse i sagen og anvisning til absolut seneste nyt om emnet. mobilsiden gik videre med historien. 3/10/2011 gik vi videre med artiklen om iPhone 4S fundet i nyeste iTunes betaKlik her for at åbne artiklen.. Læs også seneste nyt om temaet ved at trykke her..