Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Telenor opsiger sine franchisetagere

Telenor opsiger sine franchisetagere

Fremover er alle Telenors butikker ejet af Telenors selv.

Telenor vil nu eje alle sine butikker selv. (Foto: Mobilsiden.dk).
Telenor vil nu eje alle sine butikker selv. (Foto: Mobilsiden.dk).
Foto: Mobilsiden.dk

Tilbage i december 2001 overgik de første to Sonofon-butikker til franchise, som led i en ny strategi for distributionen.

Det daværende Sonofons ejere ønskede en mere fleksibel og effektivitet butikskæde, og man valgte derfor at sælge en del af teleselskabets butikker til franchisetagere.

På daværende tidspunkt var det norske Telenor og amerikanske BellSouth, der i samarbejde ejede Sonofon, og rygterne vil vide, at det var amerikanerne, der pressede på for indføre franchaise i Sonofon.

Siden da er der løbet meget vand i ået. BellSouth er blevet købt ud og nordmændende som overtog hele Sonofon, der sidenhen er blevet til Telenor.

Telenor har nu besluttet at opsige aftalerne med sine selvstændige franchisetagere, som i dag driver 17 butikker i Telenors navn. Inden for de kommende 12 måneder vil Telenor overtage ejerskabet og driften af 14 af de 17 butikker.

 - ”Det er vores vurdering, at vi ved at overtage franchisebutikkerne får mulighed for at effektivisere driften i vores retail-forretning. Direkte ejerskab af butikkerne åbner mulighed for at gennemføre ændringer langt hurtigere og mere smidigt. Samtidig får vi endnu bedre kontrol med kundeoplevelsen i butikkerne,” udtaler Michael Lamberth, direktør for privatkundebutikker i Telenor.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Aijes 25-01-2012 00:43:20

Er der nogle der ved om det kommer til at berøre de Expert butikker der nu skulle have Telenor implementeret i deres butikker??

Det samme gør sig vel gældende for alle Telenor-standene i Bilka og Føtex..

0 0
noojish 25-01-2012 09:19:45

Butikkerne i Bilka og Føtex ejes af Telenor. De lejer sig ind hos DS :)

0 0
Johnny K. Olesen 25-01-2012 07:04:58

I den pressemeddelelse vi har modtaget, der står ikke noget om shop-in-shop butikkerne.

0 0

Om brug af cookies