Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Telenor sætter prisen op og fjerner et abonnement

Telenor sætter prisen op og fjerner et abonnement

Telenor sætter prisen op på det billigste abonnement som reaktion på TDC og Telias prisstigninger og fjerner samtidig et andet.

Teleselskaberne TDC og Telia satte sidst i 2015 priserne op på sine abonnementer. Nu følger Telenor efter og hæver prisen på det billigste abonnement. Det skriver Business.dk.

Det drejer sig om det abonnement, der frem til i dag hed Basis GO og kostede 109 kroner for 6 timers tale samt 2 GB data. Det omdøber Telenor nu til Basis Smart og sætter 20 kroner op, så prisen hedder 129 kroner. Til gengæld får du nu 10 timers tale med i pakken.

Dermed matcher abonnementet nu Telias mindste abonnement, 4Fun med 10 timers tale og 2 GB data, i pris, mens TDCs tilsvarende med fri tale og 3 GB data koster 149 kroner.

Læs også: Telenor først med kvik og klar tale over 4G-netværket

Derudover har Telenor også fjernet det abonnement, der gik under navnet Basis Super, hvor du fik 12 timers tale og 6 GB data for 139 kroner. Telenors udvalg af abonnementer i dag lyder derfor som følger:

  • Basis Smart (før Basis GO): 129 kr. (før 109 kr.)
  • Fri+ 5 GB: 179 kr.
  • Fri+ 10 GB: 199 kr.
  • Fri+ 30 GB: 299 kr.
Hvis du foretrækker Telenors netværk, men synes, at priserne er lige i overkanten, kan du med fordel benytte lavprisselskaberne CBB Mobil eller Bibob, som ejes af Telenor og kører på samme netværk.

Her er priserne en helt anden. Bibob tilbyder eksempelvis 10 timers tale og 30 GB data for 109 kroner, mens CBB Mobil har 20 timers tale og 20 GB data for samme pris.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies