Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Telenor udskyder lancering af 4G-netværk

Telenor udskyder lancering af 4G-netværk

Teleselskabet Telenor åbner, som det sidste selskab, deres 4G-netværk i marts måned – men kunderne er i fokus.

Foto: Telenor

Når Telenor lancerer 4G til marts måned, handler det ikke kun for selskabet om at levere hurtige mobile dataforbindelser, men også om at værdsætte kunderne på en anden måde end nu.

Telenor vil lave et opgør med situationen, som den er i dag, hvor telebranchen har tendens til hele tiden at løbe efter nye kunder og dermed ”glemme” de gode og loyale kunder.

 - ”Vores gode, eksisterende kunder skal kunne mærke, at vi påskønner dem, så de har lyst til at blive hos os i mange år endnu. Og vi skal gøre det så godt for vores nuværende kunder, at de, der ikke er kunder hos os i dag, får endnu mere lyst til at blive en del af Telenor-familien. Det er ambitionen, og det er den rejse, vi indleder nu med 4G som første eksempel,” siger Telenor Danmarks administrerende direktør Marek Slacik.

Hvilke 4G-produkter Telenor er klar med vil blive offentliggjort i marts – samtidig med åbningen af 4G-nettet.

Kunder skal teste 4G

Telenors 4G-netværk er resultatet af netværkssammenlægningen mellem Telia og Telenor, som skal skabe en endnu bedre dækning, samtalekvalitet og datahastighed end der er i dag.

 - Konkurrencerådet: Telia og Telenor kan slå netværk sammen

4G-teknikken er på plads, og skulle også have været åbnet i januar måned, men den kommende tid vil blive brugt på brugertests af 4G blandt udvalgte kunder og medarbejdere.

 - Telenor klar med 4G-netværk ved årsskiftet

 - "Vi venter nogle uger med at lancere, så vi sikrer, at vi kommer med de helt rigtige, velafprøvede 4G-produkter. Vi glæder os til at lancere 4G, men man skal huske på, at 4G kun gør en forskel for netværksoplevelsen, hvis man fx har en 4G-parat smartphone, hvilket de færreste danskere har endnu," siger Marek Slacik.

Når Telenor åbner for deres 4G-netværk vil det dække cirka 75 procent af befolkningen og 192 byer landet over.

Forsinkelsen af 4G-netværket betyder ikke, at der sker ændringer i resten af sammenlægningen af netværkene. -"Vores 4G-annoncering i går ændrer ikke på planerne for 3G og 2G," siger Telenor til Mobilsiden.dk.


Læs også:
 - Overblik: Telenor og Telias nye netværk
 - Telenor og Telia går sammen om mobilnettet
 - Web-tv: Det betyder Telia og Telenors fælles netværk for dig
 - Telia og Telenor netværket bliver forsinket

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Belgarion 18-12-2012 14:56:40

hvis man så bare kunne få 3g eller edge her ude hvor jeg arbejder fra telenor så kunne det jo være fint. Meeen nææh, og efter TDC har sat en mast op herude så har man intet Signal overhoved, før havde jeg da en streg i ny og næh. Og det er på Amager kalvebodvej Asyl center.

Og ikke meget bedre derhjemme i Farum. Men der er da et Signal "af en art"

0 0

Om brug af cookies