Telenor under hårdt pres i Danmark

Kvartalsregnskabet fra Telenor viser, at det er et teleselskab der har været under stort pres i Danmark i andet kvartal.

Telenor under hårdt pres i Danmark

Kvartalsregnskabet viser, at Telenors omsætning i Danmark er faldende og både top- og bundlinjen er fortsat under pres. Omsætningen er dog stigende i forhold til første kvartal.

Dog lysner det, når man kigger på stabiliseringen i indtjeningen per kunde, ligesom andet kvartal også bød på markante netværksforbedringer og nye fri tale produkter.

 – Telia: Mobilpriskrigen kan komme igen

 – ”Både top- og bundlinjen er fortsat under pres i et hårdt marked. På positivsiden tæller, at vi ser tegn på, at indtjeningen pr. kunde stabiliserer sig og vores mobilnetværk bliver markant bedre. Så vi er på rette vej, men det bliver et langt, sejt træk, før vi er der, hvor vi gerne vil være,” siger Telenors adm. direktør Marek Slacik.

Det samlede antal mobilkunder gik tilbage med 31.000 mobilkunder – omkring halvdelen af disse er prepaid-kunder der har en lav omsætning. Telenor har nu 1,896 millioner mobilabonnenter. Fastnet- og internetdivisionerne mistede 5.000 kunder hver i kvartalet.

Sammenlignet med første kvartal faldt den samlede indtjening med 2 procentpoint.

  
Læs også:
 – Telia har fremgang i ’gode kunder’
 – Telia og Telenor-netværket – se tidsplanen her

Historien er ikke slut

Næste kronologiske indslag i fortællingen kommer her. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. 19/7/2013 fulgte redaktionen op med en sag med fokus på Telia og Telenor-netværket: Se tidsplanen her – Artiklen kan du læse her her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om temaet..